Χρήστες OnLine

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Όταν οι Αμερικάνοι «προβλέπουν» ταραχές στην Ελλάδα


Καθώς φαίνεται δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα… Η άνοδος του Τζωρτζ στην εξουσία και της κομπανίας του, που είναι δικά τους παιδιά, μη ελπίζετε ότι θα τους εμποδίσει να επιχειρήσουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, που είναι καρφί στο μάτι του παγκόσμιου αφέντη…


Έτσι λοιπόν, στην έγκυρη εφημερίδα Νew York Times εγράφη άρθρο στο οποίο εκτιμάται ότι θα υπάρξει κοινωνική αναταραχή στη χώρα! Πιο αναλυτικά αύξηση και ενίσχυση της έντασης των “διαδηλώσεων διαμαρτυρίας” αναμένεται στην Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times. Στο δημοσίευμα παρουσιάζεται η άποψη του Σάιμον Τίλφορντ, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής στο Center for European Reform στο Λονδίνο, ότι “αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να δω με ποιο τρόπο η Ελλάδα θα καταφέρει να πετύχει μια δημοσιονομική ανάταξη, χωρίς κάποιο είδος δημοσιονομικής κρίσης”.


Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι “η δεινή οικονομική κατάσταση προκαλεί το ερώτημα τι πήγε στραβά σε μία χώρα που κάποτε θεωρείτο πρότυπο για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απολαμβάνοντας 15 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης, και η οποία διήνυσε τεράστια απόσταση κατορθώνοντας να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004″.


Στη συνέχεια, υπογραμμίζεται “η κρίση αξιοπιστίας του ελληνικού πολιτικού συστήματος, όπου, η κυβέρνηση, ανεξαρτήτως του κόμματος που βρίσκεται στην εξουσία, αντιμετωπίζεται ως διεφθαρμένη.»


Το ερώτημα που τίθεται είναι προβλέπουν ή σχεδιάζουν;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου