Χρήστες OnLine

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Όταν οι "αντιφασίστες" του ΣΥΡΙΖΑ ψευδολογούν συνειδητά…


Το αγαπημένο στον ΣΥΡΙΖΑ, indymedia, καθώς και άλλες της συνομοταξίας ιστοσελίδας έγραψαν ότι στα Χανιά δίπλα από την αστυνομία υπήρχαν κουκουλοφόροι Χρυσαυγίτες.


Στην πραγματικότητα ήταν αστυνομικοί, που στις 28 Οκτωβρίου 2009 είχαν συλλάβει παράνομα Χρυσαυγίτες γιατί μοίραζαν νόμιμα φυλλάδια στην παρέλαση!


Τους διαψεύσαμε και πριν μάλιστα από τρεις ημέρες ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων δήλωσε ότι οι κουκουλοφόροι ήταν αστυνομικοί! Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ χθες σε πλήρη γνώση ότι λέει ψέματα και συκοφαντεί, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

“Κάλεσμα στην πορεία κατά του ρατσισμού – Κάλεσμα στην αντιρατσιστική συγκέντρωση και πορεία αύριο, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία 1866, απευθύνει με χθεσινή ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: – «Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στη μικρή μας πόλη… Είδαμε ακόμη αυτούς που «επιχειρούν» κατά της «κουκούλας» (ΜΑΤ και αστυνομία) να συνεργάζονται (και να προκαλούν) με κουκουλοφόρους φασίστες…».

Τι να περιμένει κανείς από τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν πέρα από ψέματα και λασπολογία;


πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου