Χρήστες OnLine

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

«Aντιεξιουσιαστές» ακροαριστεροί εισέβαλλαν και έσπασαν στο ξύλο Φοιτητές στην Πολυτεχνική ΑΠΘ, την ώρα που εργάζονταν στα μαθήματά τους…!


....Αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο αρκετοί φοιτητές και σοβαρές υλικές ζημιές.



Άλλη μια είδηση που σχεδόν δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας…



Το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου, τριάντα γνωστοί “άγνωστοι” εισέβαλαν στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων και «έσπασαν στο ξύλο» φοιτητές, την ώρα που εργάζονταν στα μαθήματά τους! «Να καλούν οι φύλακες την Αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις», ζητεί ο κοσμήτορας της σχολής Νίκος Μουσιόπουλος.


Η συμπλοκή σημειώθηκε κοντά στα μεσάνυχτα, ενώ περίπου 25 φοιτητές εργάζονταν στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα, με απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες εισέβαλαν φορώντας κουκούλες, κράνη και κρατώντας λοστούς και καδρόνια. Αρχισαν να ξυλοκοπούν τους φοιτητές και να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Ενας φοιτητής κατάφερε να ειδοποιήσει άλλους συμφοιτητές τους από τη Φιλοσοφική Σχολή που προσέτρεξαν να βοηθήσουν. Λίγο αργότερα οι άγνωστοι αποχώρησαν αστραπιαία, όπως εμφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους αιμόφυρτους ορισμένους φοιτητές, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, και σημαντικές υλικές ζημιές στις υποδομές της σχολής.

«Μετά από ένα 10ήμερο νέων ανούσιων συζητήσεων σχετικά με το άσυλο, και υπό το πρίσμα συμβάντων όπως αυτό, πρέπει επιτέλους να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως προϊστάμενοι ακαδημαϊκών μονάδων του ιδρύματος», αναφέρει σε επιστολή, που κοινοποίησε στους συναδέλφους του, ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Νίκος Μουσιόπουλος.

«Θεωρώ επιβεβλημένο να αποφασίσουμε ότι η παρουσία στον πανεπιστημιακό χώρο οποιωνδήποτε ομάδων, ένοπλων ή μη (με λοστούς και καδρόνια να λογίζονται ως όπλα), με καλυμμένα τα πρόσωπα, αποτελεί λόγο άμεσης παρέμβασης της δημόσιας αρχής. Η ειδοποίηση της τελευταίας πρέπει να γίνεται ακαριαία από το προσωπικό φύλαξης του Πανεπιστημίου, στο οποίο πρέπει να δοθεί σχετική εξουσιοδότηση», προτείνει.

«Το ότι δεν υπήρξε νεκρός φοιτητής μας, κατά τη χθεσινή νέα έξαρση της βίας, που από μόνη της αποτελεί πρόδηλη κατάλυση του ασύλου, είναι ευτυχής σύμπτωση. Πρέπει όμως κάποτε να δραστηριοποιηθούμε, γιατί κάποια μέρα θα σταματήσουμε να έχουμε την εύνοια της τύχης», ανέφερε ο κ. Μουσιόπουλος.


ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ , ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΜΕ και να μην μας πιανει κανεις!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου