Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

"Για πρώτη φορά η αστυνομία αφέθηκε να κάνει τη δουλειά της σωστά."



"Αν και η νύχτα είναι ακόμα μπροστά μας, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι για πρώτη φορά η αστυνομία αφέθηκε να κάνει τη δουλειά της σωστά, έχοντας σωστές οδηγίες και σοβαρές κατευθύνσεις από την πολιτική ηγεσία!

Πρώτη φορά η αστυνομία έκανε τόσες συλλήψεις και προσαγωγές. Πρώτη φορά επίσης ο εισαγγελέας αποφάσισε να σταματήσει να παρανομεί καλύπτοντας τα αποβράσματα και έκανε τη δουλειά για την οποία πληρώνεται αδρά από το υστέρημα του ελληνικού λαού, κάνοντας ελέγχους σε γιάφκες φασιστών και κατάσχοντας πολεμικό υλικό. Έτσι τα "κοτόπουλα" πήγαν νωρίς για ύπνο τρομαγμένα!


Σοβαρές ευθύνες βέβαια για τα όσα έγιναν στο ιστορικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει ο πρύτανίς του, ο οποίος δεν έδωσε αμέσως εντολή να επέμβει η αστυνομία ώστε να διασώσει το κτήριο και να διαφυλάξει το άσυλο από τους μενόμενους αναρχοφασίστες - ακροαριστερους που προσπαθούσαν να το καταλάβουν, πράγμα που τελικά έκαναν, στέλνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο τον πρύτανι!


Για μια ακόμη φορά επίσης τα "παιδιά της Εκάλης" βρήκαν στο πλευρό τους, τους καθοδηγητές τους, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Σε μια από τις περιπτώσεις μάλιστα και ενώ η αστυνομία κρατούσε πολλά άτομα που αποδεδειγμένα κατείχαν πυρομαχικά, βόμβες μολότοφ, βαριοπούλες, σιδηρολοστούς και άλλα "εργαλεία" απαραίτητα σε μια "δημοκρατική" σύρραξη, τα οποία και κατασχέθηκαν, βρέθηκαν εκεί δύο από τους βουλευτές του κόμματος των λεσβιών και των ανθελλήνων και με τη μεσολάβησή τους, ο ευθυνόφοβος σε αυτή την περίπτωση αξιωματικός της Αστυνομίας, τους άφησε να φύγουν σαν κύριοι.

Είναι βέβαιο τέλος ότι αν σε άλλη χώρας κάποιος προσπαθούσε να κατεβάσει τη σημαία από το πανεπιστήμιο θα είχε πυροβοληθεί από το 1ο δευτερόλεπτο. Σίγουρα όμως για να φτάσουμε στην Ελλάδα στο σημείο να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη σημαία και τα σύμβολά μας, θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα. Οι αστυνομικοί όμως που υπήρχαν στο γύρω χώρο και σίγουρα ο επικεφαλής αξιωματικός τους, είχαν την υποχρέωση να το κάνουν! Ορκίστηκαν να προστατεύουν τη σημαία και σήμερα όπως και πολλάκις στο παρελθόν, καταπάτησαν τον όρκο τους! "Ορκίζομαι... Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας, να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών.". Την ίδια βέβαια υποχρέωση έχουν και όλοι οι Έλληνες πολίτες που υπηρέτησαν τις ένοπλες δυνάμεις!

Αν υπήρχε πραγματικά Δημοκρατία στην Ελλάδα και εάν το κράτος σεβόταν την υπόστασή του, την ιστορία του και ό,τι συμβολίζει το Πανεπιστήμιο και η Σημάια ιδιαίτερα, κάποιοι θα έπρεπε να δικαστούν για αισχάτη προδοσία!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου