Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ειλικρινής πλην κυνική ομολογία: Αν ήταν Χρυσαυγίτες η κριτική μας θα ήταν σκληρή…


Όταν γράφουμε εμείς ότι υπάρχει κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ και πολεμάει με κάθε τρόπο τους Εθνικιστές και ιδιαίτερα τους Χρυσαυγίτες προς τους οποίους τρέφει ιδιαίτερη «συμπάθεια», κάποιοι υποστηρίζουν ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι! Τα όσα συμβαίνουν σήμερα με τα κανάλια δείχνουν πανηγυρικά πόσο το μαρξιστικό δηλητήριο κυριαρχεί στα λεγόμενα ΜΜΕ.


Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος ευθέως δήλωσε ότι εάν στη θέση των αναρχοκομμουνιστών που έχουν συλληφθεί ήταν Χρυσαυγίτες τότε η κριτική τους θα ήταν πολλή σκληρή.


Για όσους αμφιβάλουν παραθέτουμε τι έγραψε το γνωστό troktiko σήμερα στις 9.30 το πρωί: «”Αν έπιαναν παιδιά που ανήκουν στην Χρυσή Αυγή,


θα είχαν διαφορετική αντιμετώπιση”: Σε μια αυθόρμητη επίδειξη επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι αν συλλαμβάνονταν τα παιδιά από πολιτικό που ανήκει στην ακροδεξιά, θα είχε διαφορετική διαχείριση το θέμα από τον ίδιο, ως δημοσιογράφο. Θα ήταν πιο οξύς στην κριτικής του, και όχι τόσο ήπιος όσο με τον Νιώτη. Ποιος το είπε; Ο επί χρόνια αστυνομικός συντάκτης του Αντ1 Γιώργος Καραϊβάζ.»

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου