Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

"Τι γίνεται στο ΑΠΘ"



"Η Αλήθεια.


1) Οι χουλιγκανς-Αναρχικοι ήτανε στο Πολυτεχνειο ενω απέναντι (της οδου Εγνατίας) ητανε παραταγμένα τα ΜΑΤ χωρις να προκαλλέσουν ,ενω οι αναρχικοι-με μαυροκοκκινες σημαίες- έκοβαν για στιγμές την κυκλοφορία των οχημάτων και πετουσαν πέτρες...

2) Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν ητανε "διαδηλωτες" αλλα τα φασισταρια οι μαυροκοκκινοι αναρχικοι (κυρίως παιδάκια που τα εχουνε κανει πλυση οι aNTIFADES).

3) Αυτοι που "κρατουν" τις καταλήψεις στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονικης ξερουμε πολυ καλά ποιοι έιναι και που έχουν κανει στέκι τους μεγάλο χωρο της πολυτεχνικής (ΑΙΘΡΙΟ), ειναι οι κουκουλάκηδες.

4) Για να΄λέμε την αλήθεια, το οτι ειναι φοιτητης δε σημαινει οτι οτι και αν κανει ειναι σωστό.Φασιστες κοκκινομαυροι ειναι.

5) Οι "φοιτητες" πεταξαν έξω απο το Πολυτεχνειο καθηγητες και φοιτητές

6) Εισέβαλαν και απείλησαν εργαζόμενο του ΜΕΤΡΟ και πηραν στην κατοχή τους μηχάνημα (μαλλον εκσκαπτικο). Αυτο για οσους λενε οτι "φοιτητες" και "εργαζομενοι" ειναι στο Πολυτεχνειο και οργανωνονται (για ποιο πράγμα αραγε?)"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΛΔ ΟΙ ΑΡΧΕΣ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ? ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...

ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ.. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. Α ΡΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου