Χρήστες OnLine

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Αυτοί είναι οι «νεαροί» που προστατεύει το «προοδευτικό» κατεστημένο

...
ΑΥΤΑ ΤΑ "ΛΙΓΑ" ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ" ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ...


Την ίδια στιγμή που σε κάθε ευκαιρία απαιτεί να τεθούν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου

Από δημόσιο κτήριο του υποτίθεται Ελληνικού κράτους κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και ανέβασαν σημαία της αναρχίας!


Στην συνέχεια πήραν την Ελληνική Σημαία και την έκαψαν δημόσια για μια ακόμη φορά… Το κράτος ανίκανο να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το καρκίνωμα που έχει δημιουργήσει παρατηρεί αδιάφορο τα συμβαίνοντα με μόνα θύματα αυτούς που βάζει και μάλιστα με όρους περιορισμού να αναλάβουν να βγάλουν τα κάρβουνα από την φωτιά. Για όλα αυτά που συμβαίνουν φταίει όλο αυτό το μαρξιστικό αληταριό που κατευθύνει κανάλια και εφημερίδες,όλοι αυτοί που χειροκροτούν επί τόσα χρόνια τα αντεθνικά σκουπίδια και όχι μόνο… τους καλύπτει ηθικά, πολιτικά και νομικά!


Ζούμε σε μια κόκκινη χούντα την χούντα αυτών που κατευθύνουν τα ΜΜΕ και κατ’ επέκτασιν την δημόσια ζωή της χώρας. Αυτοί είναι οι «νεαροί» που προστατεύετε σαν δήθεν επαναστατημένους νέους κύριοι, κύριοι «προοδευτικοί». Ναι εσείς οι ίδιοι, που συκοφαντείτε την Χρυσή Αυγή και την θέλετε εκτός νόμου. Εσείς οι ίδιοι ήσαστε που βάζετε φωτιά στην Ελληνική Σημαία, το δικό σας χέρι έχει οδηγήσει σε αυτή την θλιβερή κατάσταση.ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΠΑΣΟΚ, ΝΙΩΤΗ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΡΕΣΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΧΘΕΣ... ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου