Χρήστες OnLine

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

«Ελαφρύς τραυματισμός»: 50 ράμματα στο κεφάλι έκανε ο αστυνομικός


Αν ειχε χτυπηθει κανενας ακροαριστερος.. ολα τα καναλια θα ειχαν Εκτακτα και θα βλεπαμε μαναδες να κλαινε και παιδακια να διαδηλωνουν... Τωρα που ακροαριστεροι δολοφονοι πηγαν να σκοτοσουν εναν ανθρωπο.. ολα τα αριστερα τσιρακια σιωπησαν.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. δολοφονοι και υποκριτες


φωτο PATRIAMEDIA


Τα ΜΜΕ υποβαθμίζουν την δολοφονική επίθεση – «Ομπρέλα» το σύστημα για τους «αντιεξουσιαστές»

Είδατε μήπως κανέναν από όλους αυτούς τους δήθεν “ευαίσθητους” της πολιτικής μας ζωής που συνεχώς σπεύδουν να μιλήσουν για “αστυνομική βία” να καταδικάζει την δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών;

Όπως δήλωσε ο αδελφός του ενός εκ των δύο αστυνομικών που τραυματίστηκαν κατά την πρωινή επίθεση των αναρχοκομμουνιστών στα Εξάρχεια, ο νεαρός ειδικός φρουρός που δέχτηκε την δολοφονική επίθεση και είναι πιό σοβαρά στην υγεία του, έκανε 50 (!!!)ράμματα στο κεφάλι και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όπως αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η ομάδα των αναρχικών χτυπούσε με μανία στο κεφάλι τον αστυνομικό με σιδηρολοστούς αλλά και με σφυρί. Τα χτυπήματα ήταν λίγο δίπλα από τον αυχένα και το μέτωπο και γι’ αυτό τον λόγο οι γιατροί θεωρούν θαύμα το γεγονός ότι ο νεαρός ειδικός φρουρός γλίτωσε τα χειρότερα και δεν τέθηκε σε σοβαρότερο κίνδυνο η ζωή του.

Παραλίγο λοιπόν σήμερα να θρηνούσαμε μία ανθρώπινη ζωή μετά από την τυφλή επίθεση των “νεαρών” (έτσι τους ονομάζουν…) των Εξαρχείων.

Είδατε μήπως κανέναν από όλους αυτούς τους δήθεν “ευαίσθητους” της πολιτικής μας ζωής που συνεχώς σπεύδουν να μιλήσουν για “αστυνομική βία” να καταδικάζει την δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών; Όχι βέβαια, και ούτε πρόκειται να το κάνουν ποτέ αφού κανένας δεν ασχολείται στα σοβαρά με την ζωή των… παραπεταμένων αστυνομικών που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για ένα κομμάτι ψωμί.
Αντίθετα πολλοί είναι αυτοί που θα χαλούσαν με την πρώτη ευκαιρία τον κόσμο αν έτρωγε καμιά σφαλιάρα κάποιος από αυτούς τους δήθεν “γνωστούς-αγνώστους” που έτσι κι αλλιώς το μόνο που κάνουν είναι να προξενούν καταστροφές και να θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, πάντοτε ανενόχλητοι…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου