Χρήστες OnLine

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση των Εθνικιστών στο Θησείο για να τιμήσουν τους Ελληνες πατριώτες που έχασαν τη ζωή τους τον Δεκέμβριο του 1944.


“Την ίδια στιγμή που κάποιοι κατέβαζαν την Ελληνική σημαία από τα προπύλαια κάποιοι άλλοι τη εξύψωναν αποδίδοντας φόρο τιμής σε αυτούς που κάποτε πολέμησαν για την Ελευθερία μας.”



Εκατοντάδες εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και της Χρυσής Αυγής και έδωσαν το παρόν σήμερα το μεσημέρι στο Θησείο.



Αδιαφορώντας για τους κινδύνους που μας προέτρεπαν κάποιοι «πατριώτες» που μας θεωρούν περιθωριακούς, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και σε πείσμα των καιρών αντισταθήκαμε στη μαρξιστική χούντα των ημερών μας. Την ίδια στιγμή που κάποιοι κατέβαζαν την Ελληνική σημαία από τα προπύλαια κάποιοι άλλοι τη εξύψωναν αποδίδοντας φόρο τιμής σε αυτούς που κάποτε πολέμησαν για την Ελευθερία μας.


Φυσικά το κράτος θεώρησε σωστό να στείλει πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση για την αντιμετώπιση των εθνικιστών. Μάλιστα έκαναν εμφανείς τις προθέσεις τους εξ αρχής απαγορεύοντας μας να πραγματοποιήσουμε πορεία προς πάσα κατεύθυνση.


Σε ένα καθεστώς πλήρους αστυνομοκρατίας, λες και είχαν να αντιμετωπίσουν τρομοκράτες, οι Εθνικιστές εκπλήρωσαν το καθήκον τους ετούτη τη μέρα. Τη μέρα που οι δειλοί και οι θρασύδειλοι με περίσσιο θράσος δήλωναν πως οι δρόμοι τους ανήκουν. Κι όμως σήμερα αποδείξαμε πως ο αγώνας αποτελεί μονόδρομο και η θέση μας είναι εκεί, αυτή τη μέρα στο Θησείο, την επόμενη στη Θεσσαλονίκη στην Έδεσσα και όπου ακόμα χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, πάντα μπροστάρηδες στον αγώνα. Έως την τελική Νίκη.

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου