Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.Eπεισόδια μεταξύ Αλγερινών και Αιγυπτίων είχαμε χθες γύρω στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας. Για περίπου 15 με 20 λεπτά ομάδα περίπου 200 ατόμων έκανε ότι ήθελε στην πλατεία και στην γύρω περιοχή. Ρόπαλα, μαχαίρια, πέτρες, καδρόνια στα χέρια Αλγερινών και Αιγυπτίων χούλιγκαν. Η συμπλοκή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, έπειτα από το τέλος του μπαράζ για το μουντιάλ ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έγιναν επεισόδια Αλγερινών και Αιγυπτίων. Με την Γαλλία να έχει και τα περισσότερα με απολογισμό πολλά θύματα της βίας και πολλές υλικές ζημιές από την μανία των χούλιγκαν από το Αλγέρι.

Στα δικά μας τώρα.


Η πλατεία έγινε κέντρο μαχών μουσουλμάνων χούλιγκαν, από την οργή τους δεν ξέφυγαν ούτε και οι Έλληνες περαστικοί και τα ξενοδοχεία της περιοχής, που τραβάνε όλο το μαρτύριο της λαθρομετανάστευσης χειμώνα καλοκαίρι.

Πάντως με την επέμβαση της αστυνομίας, ομάδες Ζ και Δ έκαναν επέμβαση σχετικά γρήγορα 20' λεπτά..έπειτα από τις καταγγελίες των ξενοδόχων και των ανθρώπων της Αττικό Μετρό.

Συλλήψεις και προσαγωγές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά μην περιμένετε να παίξει και πολύ η σχετική είδηση, χαλάει την μανέστρα που φτιάχνουν μαζί η κυβέρνηση και τα κανάλια.

πηγή:
Εγκληματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου