Χρήστες OnLine

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Δικαιώθηκε η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου -Αναγνωρίστηκε τελεσίδικα η προσπάθεια εκφοβισμού της



Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε στους φίλους ότι καταδικάστηκε και στο εφετείο ο μουσουλμάνος κάτοικος του Μ.Δέροιου ο οποίος είχε προκαλέσει κάταγμα στο χέρι της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου στα πλαίσια της προσπάθειας εκφοβισμού της πριν από δύο χρόνια περίπου.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για όλες τις κατηγορίες και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών και 20 ημερών, με τριετή αναστολή. Συνεπώς αναγνωρίστηκε τελεσίδικα η προσπάθεια εκφοβισμού της.

Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν δεκάδες άτομα, κάθε ηλικίας και επαγγέλματος με κοινό τους χαρακτηριστικό το ότι δεν ήθελαν να επαναληφθεί ότι συνέβει στο προηγούμενο δικαστήριο (το οποίο αναβλήθηκε) δηλ η παρουσία εκατοντάδων μουσουλμάνων που προσπαθούσαν να επηρεάσουν την έκβαση του δικαστηρίου.

Εκ μέρους της Αντιπαρακμής, μεταβήκαμε 4 αυτοκίνητα από Θεσσαλονίκη με κόσμο που προερχόταν αποκλειστικά από Χριστιανικές Ορθόδοξες προσπάθειες της πόλης μας. Φυσικά ΔΕΝ μπορούσαμε να αφήσουμε την ηρωική δασκάλα μόνη της για να κυριαρχήσει μία ακόμη φορά το κλίμα τρόμου που καλλιεργεί το Τουρκικό Προξενείο στη Θράκη.

Οι Πομάκοι δεν θα υποκύψουν στους εκβιασμούς του Τουρκικού Προξενείου.

Παραθέτουμε προς το παρόν μία φωτογραφία του Ιστολογίου μας από τον φετεινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Μεγάλο Δέροιο (όπου είχαμε παραστεί με πολυμελή αντιπροσωπεία).

Παρακαλούμε επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας σε λίγο. Θα αναρτήσουμε αποκλειστικές και ίσως τις μοναδικές φωτογραφίες από την ακροαματική διαδικασία.

Σχόλιο HellenicRevenge:Διαβάστε το χρονικό με την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στο ακριτικό χωριό του Δέρειου και την εκδίωξη, τρομοκράτηση και τον τραμπουκισμό εναντίον της από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τους εγκάθετους της Άγκυρας στη Θράκη αλλά και από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη περιοχή.


ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ!!! ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΕΡΕΙΟΥ:"ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ...ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ"

10 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΟΥ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ο Χατζηοσμάν αφού κάλεσε την Άγκυρα να διεκδικήσει την Θράκη τώρα θέλει να διώξει την Ελληνίδα δασκάλα του Δερείου.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου