Χρήστες OnLine

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Συλλήψεις για την επίθεση κατά της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι


Σε συλλήψεις προχώρησε η Σέρβικη αστυνομία των ατόμων που σχετίζονται με την επίθεση με μολότοφ κατά του κτιρίου, όπου στεγάζεται η ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι.

Η Είδηση από μόνη της προκαλεί εντύπωση! πως γίνεται εδώ να γίνονται επιθέσεις καθημερινώς και να μην συλλαμβάνεται κανείς...και στην Σερβία τους έπιασαν μετά από μερικές ημέρες!!

Η Απάντηση είναι απλή....Η Ελληνική αστυνομία είναι σαφώς καλύτερη, πιο εξοπλισμένη και πιο εκπαιδευμένη από την Σέρβική....αλλά η Ελληνική αστυνομία σε σχέση με τις υπόλοιπες αστυνομίες του κόσμου είναι αναγκασμένη να κάνει το έργο της δεσμευμένη από τις πολιτικές εξελίξεις και το πολιτικό κόστος που θα έχουν αυτές.

Γιατί απλά....στην Ελλάδα η αστυνομία εδώ και μερικές δεκαετίες από υπηρέτης και προασπιστής της ασφάλειας του Ελληνικού λαού έχει μεταβληθεί σε υποχείριο των εκάστοτε πολιτικών προισταμένων της.

Σε αυτό συνετέλεσε η προπαγάνδα των αριστερούληδων μαζί με το κόμπλεξ των δεξιούληδων ...

Οι μεν μασώντας την καραμέλα πως δεν πρέπει να μπορεί η αστυνομία να κάνει έργο γιατί θα γυρίσουμε στην εποχή....του χωροφύλακα.

και οι δε γιατί αν κάνει έργο....θα τους κακοχαρακτηρίσουν ως φασίστες και θα χάσουν...ψήφους.

με λίγα λόγια....

για τα πολιτικά τους παιχνίδια και τα πολιτικά τους κόμπλεξ, η Αστυνομία έχει εξοπλισμό, κόσμο και εκπαίδευση...αλλά δεν πρέπει να κάνει τίποτα.

Και για να προλάβουμε αυτούς που θα τρέξουν να μας πουν πως υμνούμε και επιδιώκουμε την αστυνομοκρατία....

δεν υμνουμε και δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από τα αυτονόητα....

Όταν κάποιος χτυπάει, καταστρέφει, κλεβει, λεηλατεί....το αυτονόητο είναι να επέμβει και να τον καταδιώξει αυτός που έχει την ευθύνη για την ασφάλεια.
κάτι που δυστυχώς στην Ελλάδα γίνεται σε ελάχιστες περιπτώσεις.

και το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι πως στην Ελλάδα ακόμη και αν αξιωθούν να τους συλλάβουν, θα τους αφήσουν ελεύθερους γιατί οι θύτες που μέχρι να χάσουν την ελευθερία τους το παίζουν σουπερμαν, θα αρχίσουν τα κλαψουρίσματα και τις απεργίες πείνας. Απεργείες πείνας που στις περισσότερες των περιπτώσεων περίσσότερο με υγιεινή διατροφή μοιάζουν παρά με αποχή από το φαγητό, αλλά όταν συνοδεύονται και με την απαραίτητη προπαγάνδα μεταμφιέζονται σε δήθεν αγώνα και αναγκάζουν τους πολιτικούς να σκεφτούν ακόμη μια φορά...το πολιτικό κόστος.

Αυτός είναι ο λόγος που μέχρι και οι Σέρβοι (το μέχρι το γράφω γιατί στην ουσία δεν έχουν πολύ καιρό που εστήσαν ένα κράτος από την αρχή) μπορούν να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους από τους Έλληνες.

Πηγή:
Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου