Χρήστες OnLine

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Αποκαλύπτεται η Μαφία και ξεβρακώνονται οι «ανθρωπιστές».

Σήμερα συνελήφθη στη Μάνδρα του Έβρου Τούρκος λαθροδιακινητής, ο οποίος είχε στιβάξει περισσότερους από 100 λαθρομετανάστες στην καρότσα του φορτηγού του, σε μία προσπάθεια να τους περάσει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας. Οι λαθρομετανάστες προέρχονται από διάφορες χώρες.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΑ. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 100 - 100 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΑΛΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Απήγαγαν και βασάνιζαν ανήλικο για να πληρωθούν τα «ναύλα».

Ο «συνήθης έλεγχος», των αστυνομικών, σε δύο νεαρούς Πακιστανούς, και η σύλληψή τους, για πλαστά χαρτιά, οδήγησε στην εξιχνίαση της απαγωγής ανήλικου συμπατριώτη τους.
Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη ξεκίνησε όταν το απόγευμα της Παρασκευής. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Δάφνης συνέλαβαν σε μπλόκο δύο Πακιστανούς (ηλικίας 19 και 20 χρόνων), γιατί είχαν στην κατοχή τους πλαστά έγγραφα και για παράνομη παραμονή στη χώρα μας.

Στο τμήμα όμως όπου οδηγήθηκαν και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δύο νεαροί αλλοδαποί μαζί με πέντε ακόμα ομοεθνείς τους απήγαγαν στις 24 Αυγούστου ,14χρονο Πακιστανό, τον μετέφεραν με τη βία σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω και εκεί τον κράτησαν φυλακισμένο μέχρι να καταθέσουν οι συγγενείς του 3.000 ευρώ.
Προκειμένου να τους πείσουν, ξυλοκοπούσαν συχνά τον ανήλικο. Έτσι, το ποσό κατατέθηκε σε τράπεζα στο Πακιστάν στις 2 Σεπτεμβρίου, οπότε και ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος.
Για μια ακόμα φορά η αστυνομία έκανε τη δουλειά της καλά ,αλλά οι πολιτικοί αρνούνται να κατανοήσουν το αυτονόητο.
Η απαγωγή είναι δουλειά της μαφίας. Τα 3000 ευρώ ήταν τα ναύλα.

-Τις πρωινές ώρες της 3-9-2009, , συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη , 34χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση 20 λαθρομεταναστών, μεταξύ των οποίων 5 ανήλικοι, με προορισμό χώρες της κεντρικής Ευρώπης και ενδιάμεση στάση τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των λαθρομεταναστών, για τη μεταφορά τους , θα κατέβαλαν έκαστος το χρηματικό ποσό των 5.500 – 6.500 δολαρίων ΗΠΑ, μέσω συγγενικών τους προσώπων.
Την ίδια μέρα στο Μενίδι Αττικής, εξαρθρώθηκε 9μελής σπείρα διακίνησης λαθρομεταναστών. από Αστυνομικούς της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής,

Εκτός των μελών της σπείρας, συνελήφθησαν άλλοι οκτώ (8) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές, για παράνομη είσοδο.

Η σπείρα αποτελούμενη από δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 57 και 36 ετών, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 56 και 33 ετών, 28χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ιράκ και τέσσερεις (4) ακόμη συνεργούς τους που αναζητούνται, συγκέντρωνε σε διάφορες οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλοδαπούς που είχαν έλθει παράνομα στη χώρα μας, με πλωτά μέσα από την Τουρκία, όπου τους κατακρατούσε απαιτώντας για την ελευθέρωσή τους, διάφορα χρηματικά ποσά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μετέφεραν με Ι.Χ. αυτοκίνητο τους εννέα (9) αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, από το σημείο εισόδου στη χώρα μας, στο χώρο κράτησής τους προ 5μήνου περίπου, όπου τους φυλάκισαν σε ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο γκαράζ στο Μενίδι και τους υπέβαλλαν σε καθημερινούς ξυλοδαρμούς και ασελγείς πράξεις, απειλώντας για τη ζωή τους, προκειμένου να εξαναγκάσουν συγγενικά τους πρόσωπα στην καταβολή πρόσθετου χρηματικού ποσού (2.000) έως (4.000) Ευρώ, πέραν του αρχικά συμφωνηθέντος ποσού των (7.000) Ευρώ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου