Χρήστες OnLine

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Οι λαθρομετανάστες και οι τραπεζικές καταθέσεις τους

Η προπαγάνδα των Μέσων Ενημέρωσης σχετικά με το φλέγον ζήτημα της εισβολής των λαθρομεταναστών στη χώρα μας έχει κατ’ επανάληψη καλυφθεί στις σελίδες της εφημερίδας και στο διαδικτυακό μας τόπο. Δεν θα σταματήσουμε να υπενθυμίζουμε σε φίλους και εχθρούς ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που με σθένος υποστήριξε και υποστηρίζει ότι η παρουσία τους αποτελεί κίνδυνο πρωτίστως για τη φυλετική σύσταση της Πατρίδας μας, και δευτερευόντως γα την υγεία, την εργασία και την ασφάλεια των Ελλήνων.

Η παρουσία τους επομένως δεν είναι θέμα μόνο αριθμών κατά τη λογική των «νοικοκυραίων» που εκμεταλλεύονται δεόντως οι αριστεριστές. Εδώ και δυο δεκαετίες οι αστοί είναι αυτοί που πρώτοι αγκάλιασαν τους λαθρομετανάστες.

Αυτοί που έφεραν στη χώρα πακιστανούς και φιλιππινέζες. Αυτοί που έκαναν τις μπίζνες των Ολύμπικς χρησιμοποιώντας τους στα μεγάλα έργα που έφτιαξαν τις σημερινές φούσκες των δισεκατομμυρίων της απάτης. Και ο λαουτζίκος ξιπάστηκε και τους μιμήθηκε, αφήνοντας τη φροντίδα παιδιών και γονέων στα χέρια άγνωστων γυναικών, κοιτώντας τη βολή του, και χωρίς να αναρωτηθεί ποιες θα είναι οι συνέπειες για τη δομή της ελληνικής οικογένειας και την ψυχοσύνθεση των παιδιών.


Και τα συμφέροντα των λαθρομεταναστών, θα ρωτήσετε; Ποιος νοιάζεται για το μέλλον των σκληρά εργαζόμενων κακομοίρηδων; Η αριστερά μάλλον. Αγαπητοί, δε χρειάζεται να νοιαστούν οι αριστεροί για τους λαθρομετανάστες. Αυτοί απλώς ψηφοθηρούν και κατά την παλαιά συνήθειά τους, μπήγουν μαχαίρια στο σώμα της Πατρίδας μας. Δεν τους χρειάζονται τους αριστερούς οι λαθρομετανάστες, γιατί οι αναξιοπαθούντες που διέσχισαν τη μισή υφήλιο για να έρθουν δήθεν αυθορμήτως στην Ελλάδα, κάθε άλλο παρά πεινασμένοι είναι.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος Πρώτο Θέμα (12/7/2009) οι μετανάστες στη χώρα μας έχουν καταθέσεις 1,5 δις ευρώ. Οι καταθέσεις τους μάλιστα «αβγατίζουν» όπως επί λέξει γράφει η εφημερίδα. «Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία των τραπεζών, οι καταθέσεις σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου των οικονομικών μεταναστών ξεπερνούν το 1,5 δις ευρώ σε σύνολο 70 δις ευρώ καταθέσεων ταμιευτηρίου και στις προθεσμιακές καταθέσεις ξεπερνούν το ένα δις ευρώ σε σύνολο άνω των 100 δις ευρώ».


Αυτό το ποσό δεν συγκεντρώνεται βέβαια πουλώντας χαρτομάντηλα στα φανάρια, ούτε cd σε θαμώνες προαστιακής καφετέρειας, όπως γνωρίζει κάθε μισθοσυντήρητος. Αν οι λογαριασμοί είναι χαμηλοί, τότε ο αριθμός των ατόμων που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας προερχόμενοι από τριτοκοσμικές χώρες είναι πραγματικά τρομακτικός. Αν όμως οι λαθρομετανάστες είναι όσοι επίσημα το κράτος υποστηρίζει, τότε το ποσό είναι ιλιγγιώδες για άτομα προερχόμενα από χώρες όπου ζει κανείς με ένα ευρώ την ημέρα. Και τότε το ερώτημα είναι: Ποιος τροφοδοτεί με αυτά τα ποσά τους λογαριασμούς των αναξιοπαθούντων λαθρομεταναστών; Μήπως αυτοί που με σκοπό και πρόγραμμα τους προωθούν στην πατρίδα μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου