Χρήστες OnLine

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Οι "φιλήσυχοι" μουσουλμάνοι ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ στο Πακιστάν!!!


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΙΦΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ,ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΝΑ...ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ!


Σ ύμφωνα με το in.gr,"εδώ και αρκετές ημέρες κρατούν οι συγκρούσεις ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους στο ανατολικό Πακιστάν. Ο πρόσφατος απολογισμός των Αρχών κάνει λόγο για έξι χριστιανούς νεκρούς, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Η ένταση ξεκίνησε την Πέμπτη, όταν μια απαγορευμένη μουσουλμανική οργάνωση ξεκίνησε να πυρπολεί σπίτια χριστιανών στην πόλη Γκόρα του Πουντζάμπι, κατηγορώντας τους ότι βεβήλωσαν σελιδες από το Κοράνι.

Ο ομοσπονδιακός υπουργός για τις Μειονότητες, Σαχμπάζ Μπατί είπε ότι δεν ισχύουν αυτοί οι ισχυρισμοί και ότι επισκέφθηκε ο ίδιος την περιοχή, ζητώντας από τις Αρχές να προστατεύσουν τους μουσουλμάνους.

Κατηγόρησε την αστυνομία ότι αγνόησαν τις εντολές του, με αποτέλεσμα να πυρποληθούν και άλλα σπίτια χριστιανών από μουσουλμάνους το Σάββατο και να χάσουν τη ζωή τους έξι άτομα, ανάμεσά τους τέσσερις γυναίκες και ένα παιδί."


Αυτοί είναι οι "πρόσφυγες" που υπερασπίζονται τα καλοαναθρεμμένα βουβάλια του ΠΑΜΕ,του ΣΥΡΙΖΑ και οι στρατιές μαστουρωμένων αναρχικών:ΒΑΡΒΑΡΟΙ,ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ,ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ "ΒΕΒΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΡΑΝΙΟΥ",ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ!

Μιας και λοιπόν μπήκε ο Αύγουστος και πολλοί ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές,έχουμε να κάνουμε μια πρόταση στους χαραμοφάηδες "αντιρατσιστές":ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΒΑΗ,ΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ...ΕΞΩΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΣ "ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ",ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΟΒΙΑ!


Εμπρός,αγαπητοί "αριστεροί":να η ευκαιρία να γίνετε κι εσείς για λίγο...λαθρομετανάστες!Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν εκεί που θα πάτε θα σας υποδεχθούν ομοιδεάτες σας (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;;;),αλλά,όπως και να΄χει,μια...υποδοχή θα την έχετε!Και είμαστε σίγουροι πως θα σας μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ..!


Πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου