Χρήστες OnLine

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Οι...φιλήσυχοι Αφγανοί αφήνουν να πεθάνουν της πείνας όσες γυναίκες αρνούνται τη σεξουαλική επαφή μαζί τους!!!

ΝΕΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΚΟΣ "ΝΟΜΟΣ" ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ,ΠΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ...ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!-ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΛΙΔΑΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ;

Τ α λόγια είναι περιττά.Η είδηση είναι τόσο σοκαριστική,που ακόμα και "δημοκρατικές" ιστοσελίδες,όπως αυτη των "Νέων" ,φαίνεται να...αγανακτεί:

"Το δικαίωμα να στερήσουν την τροφή από τις γυναίκες τους αν αυτές αρνηθούν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους έχουν οι άντρες στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με ένα νέο νόμο, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από διεθνείς οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι διεθνείς οργανώσεις τονίζουν ότι η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαία, καταγγέλλοντας προεκλογική απόπειρα του Χαμίντ Καρζάι να αποσπάσει τις ψήφους φονταμενταλιστών και υπερσυντηρητικών στις κάλπες που θα στηθούν την Πέμπτη για τις προεδρικές εκλογές.

Ο νόμος αφορά τις γυναίκες της σιιτικής μειονότητας και πέρασε «σιωπηλά», αλλά σαφώς με την έγκριση του Χαμίντ Καρζάι. Η κυβέρνηση δεν προέβη σε καμία επίσημη ανακοίνωση για την υπογραφή του νομοθετήματος.

Ο νέος νόμος προβλέπει ότι ο σύζυγος έχει το δικαίωμα να διακόψει την υλική υποστήριξη από τη σύζυγό του, συμπεριλαμβανομένης και της τροφής, αν εκείνη αρνηθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Επίσης, τα παιδιά τίθενται πάντα υπό την κηδεμονία του πατέρα ή του παπού.

Ακόμα, οι γυναίκες πρέπει να ζητήσουν την άδεια του συζύγου τους για να εργασθούν. Τέλος, ο νόμος επιτρέπει σε ένα βιαστή να αποφύγει κάθε δίωξη εάν καταβάλει το «χρήμα του αίματος» στη γυναίκα που υπέστη το βιασμό.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Χαμίντ Καρζάι ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να αναθεωρήσει το νομοσχέδιο που είχε υπογράψει ο ίδος το Μάρτιο μετά τις διαμαρτυρίες αφγανικών και διεθνών οργανώσεων που κατήγγειλαν ότι το νομοθέτημα θεσμοθετεί για τις γυναίκες της σιιτικής μειονότητας περιορισμούς ανάλογους με αυτούς του καθεστώτος των Ταλιμπάν.

Η αρχική εκδοχή υποχρέωνε τις γυναίκες της σιιτικής μειονότητας να έρχονται σε επαφή με το σύζυγό τους τουλάχιστον κάθε τέσσερις ημέρες, και ουσιαστικά νομιμοποιούσε το βιασμό καθώς αφαιρούσε την ανάγκη της συναίνεσης στον έγγαμο βίο."


Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο από το Al Jazeera και...θαυμάστε τον "πολιτισμό" των Ταλιμπάν


ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ;

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ";

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΨΕΥΤΟΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΣ ΙΕΡΕΩΝ (!),ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ;

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΑΛΑΖΟΥΝ "ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

Τι άλλο θέλετε δηλαδή;Να εφαρμοστούν όλοι αυτοί οι "νόμοι" και στην Ελλάδα;Γιατί εκεί θα φτάσουμε αν συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια ανοχή σε ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου