Χρήστες OnLine

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Καμιά ανοχή στους λαθρομετανάστες!

Κι όμως… Η φράση αυτή εκστομίστηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.


Ο κ. Παπανδρέου έτρεχε να προλάβει τις εξελίξεις αμέσως μετά τα αποφασισθέντα μέτρα της κυβερνητικής επιτροπής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Και επανέλαβε με τη σειρά του αυτό που δήλωνε πριν λίγο ο αρμόδιος υπουργός: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι.


Και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται ότι έλαβαν το μήνυμα των ευρωεκλογών μετά την εντυπωσιακή άνοδο του ΛΑΟΣ και λίγο αργά βέβαια αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ξεπερνώντας ιδεολογικές αγκυλώσεις του παρελθόντος.


Αφού λοιπόν επί μια εικοσαετία το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έμεινε σχεδόν ανέγγιχτο λόγω της κυριαρχούσας μικροπολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, που, όπως φάνηκε στις κάλπες, καμία απήχηση δεν είχε στην κοινωνία, οι πολιτικοί μας αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ του πολίτη που βλέπει την ιδιοκτησία του και την επιχείρησή του να υποβαθμίζεται από την ανομία.


http://www.politismospolitis.org/?p=6394



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου