Χρήστες OnLine

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού


Τέσσερις κρατούμενοι τραυματίες είναι ο απολογισμός της συμπλοκής που σημειώθηκε χθες στις φυλακές Κορυδαλλού. Δύο νοσηλεύονται σοβαρά στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Μεγάλος καβγάς σημειώθηκε χθες το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού όταν κάποιος κρατούμενος μιλούσε αρκετά στο καρτοτηλέφωνο με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη με αυτούς που περίμεναν.


Στη συμπλοκή πήραν μέρος κρατούμενοι από την Κρήτη που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στα Ζωνιανά και Αλβανοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισαν τους τέσσερις Έλληνες.


Οι τραυματίες οδηγήθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών, ενώ οι δύο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών κρατουμένων έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού για το καρτοτηλέφωνο. Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν 4 Ελληνες κρατούμενοι, που δέχτηκαν χτυπήματα από τους ένοπλους με αυτοσχέδιες λάμες και πολύ περισσότερους Αλβανούς, με αποτέλεσμα οι δύο να χρειαστεί να διακομιστούν στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Η συμπλοκή έγινε προχθές στις 7.20 το απόγευμα, στην Ε πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνταν και οι υπόδικοι συλληφθέντες στη διάρκεια των επιχειρήσεων στα Ζωνιανά της Κρήτης.

Κατά πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν καθώς ένας κρατούμενος καθυστέρησε λίγο περισσότερο να τελειώσει ένα τηλεφώνημα σ' ένα από τα καρτοτηλέφωνα της πτέρυγας και λόγο στον λόγο ξεκίνησε η συμπλοκή. Αμέσως, επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τους συμπλεκόμενους αλλά όπως διαπιστώθηκε οι Αλβανοί με τις αυτοσχέδιες λάμες είχαν τραυματίσει 4 κρατούμενους, από τους οποίους δύο χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Νατα τα αλβανικα σκυλια οι "φιλοι" μας. ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου