Χρήστες OnLine

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ.

Περίπου 1000 μέλη και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκαναν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Χτές το βράδυ ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στην παραλία της πόλης όπου βρίσκεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με κεντρικό ομιλητή τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Εθνικιστικά συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας αντηχησαν στην οδό Τσιμισκή.

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη

THESS2

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ – ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ!

Στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ακούστηκε ξανά, μετά από καιρό, η καθαρή φωνή του Ελληνισμού λέγοντας αλήθειες που οι περισσότεροι κρύβουν. Στην προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματός μας στην Θεσσαλονίκη πλήθος συμπατριωτών μας άκουσε αυτήν τη φωνή. Φωνή δική τους. Φωνή οργής και αγανάκτησης για το πώς κατάντησαν την Πατρίδα μας αυτοί που εκλέγονται απ’ τον Λαό της για να την υπηρετούν. Αυτοί, που είτε στο εθνικό κοινοβούλιο μετέχουν είτε στο ευρωπαϊκό, υπηρετούν όλοι τους αλλότρια συμφέροντα.

Η συγκέντρωσή μας έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, χωρίς την παραμικρή παρενόχληση από «αντιφασιστικές» ομάδες-οργανώσεις-κόμματα-αποκόμματα. Χωρίς την παραμικρή αναφορά σε αυτήν από τα ΜΜΕ.

Καταιγιστικές ομιλίες, από εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου στην Βόρεια Ελλάδα, περιέγραψαν την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο λαός μας και τις δράσεις του Κινήματός μας αναφορικά με αυτά. Ο Γενικός Γραμματέας και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, σε έναν πύρινο λόγο του ανέφερε τις προτάσεις μας για την επίλυσή τους. Εξήγησε τις επιδιώξεις του συστήματος και τους τρόπους που χρησιμοποιεί για ν’ αναχαιτίσει την λαϊκή αντίδραση σ’ αυτές. Έδωσε το στίγμα της δικής μας θέσης στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό, καθώς και τον σκοπό αλλά και τις προσδοκίες μας από την συμμετοχή μας στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου. Επίσης παρουσιάστηκαν οι αδιαπραγμάτευτες θέσεις του Κινήματός μας για τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Γύρω από την παράταξη των μελών μας, πλήθος Θεσσαλονικέων άκουγε προσεκτικά και επιδοκίμαζε τακτικά χειροκροτώντας. Μέρος τους συμμετείχε και στην μαζική πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης, η οποία συνάντησε μεγάλη αποδοχή από τους διερχόμενους, που λάμβαναν προκηρύξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για πρώτη φορά. Δυναμικά συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας μας ακούστηκαν σε όλο το κέντρο της πόλης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στην Αθήνα, την ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, στις 7 μμ!

THESS1THESS3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου