Χρήστες OnLine

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Οι Έλληνες θα αντιδράσουν στον όλεθρο που έρχεται


7628883Μια εικόνα από την εκπομπή του Θεοδωράκη για το εφετείο πέρασε στα γρήγορα μπροστά από τις οθόνες μας αλλά όσοι την συγκρατήσαμε μας προκάλεσε ανατριχίλα. Οι φιλήσυχοι λαθρομετανάστες, «ένοικοι» του εφετείου γονατισμένοι να προσεύχονται στον Αλλάχ κρατώντας καδρόνια και ρόπαλα λες και έκαναν προσευχή για… ιερό πόλεμο λίγο πριν επιτεθούν σε έλληνες πολίτες! Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την προβολή της εκπομπής και είχαμε ξανά εκτεταμένα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες και την αστυνομία που έκαψαν το κέντρο της Αθήνας.

Οι… φιλήσυχοι «ένοικοι» του εφετείου όπου ο Χαρδαβέλας έπρεπε να πάρει «άδεια» από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει! Την ίδια ώρα η συμμαχία των πρόθυμων, είναι λαλίστατη και βομβαρδίζει συντονισμένα την ελληνική κοινή γνώμη, με άρθρα, παρεμβάσεις κ.λ.π. όταν δημιουργείται ένα θέμα, που έχει σχέση με την ορθόδοξη πίστη. Οποιαδήποτε επίδειξη φανατισμού, ακόμη και μια κουβέντα, από Έλληνες πατριώτες, προκαλεί άμεσα τα αντανακλαστικά των “πρόθυμων”.


Αν πείτε κάτι εναντίον ενός άχρηστου, που καίει την Ελληνική σημαία π.χ. θα δείτε το διαδίκτυο να πλημμυρίζει με ειρωνικά σχόλια για “ιερό φανατισμό”, “εθνικισμό”, “ελληνοτσολιάδες”, “μακεδονομάχους” και άλλα τέτοια. Μια στρατιά επαγγελματιών αποδόμησης του εθνικού ή του χριστιανικού κατά περίσταση φρονήματος, αναλαμβάνει δράση.


Τι έγινε στην Αττική και κάηκαν 40 αυτοκίνητα και έγιναν τόσα έκτροπα;

Μια απλή συνήθης έρευνα αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους υπόπτους να αδειάσουν ό,τι είχαν στις τσέπες τους. Μεταξύ άλλων ένας αλλοδαπός, άφησε μια φωτοτυπημένη σελίδα χαρτιού, την οποία είχε διπλωμένη σε συρραμμένη σακούλα, για να μη λερώνεται, αφού δηλώνει ελαιοχρωματιστής αλλά… έχει συλληφθεί με την κατηγορία μαστροπείας μαζί με 2 ιερόδουλες! Ο αστυνομικός έσκισε τη σακούλα, όπως ΕΠΡΕΠΕ, για να δει αν μέσα σε αυτή τη συσκευασία, υπάρχει κάποιο “φιξάκι”. Πιθανώς, να έσκισε έτσι και κάποιο κομμάτι, ας πούμε μια γωνίτσα, από τη φωτοτυπία.


Παρατήρηση 1: Εμείς δεν ζητούμε από τους αστυνομικούς, να “κάνουν κάτι” με το πρόβλημα των ναρκωτικών, που θερίζουν; Πώς νομίζουν κάποιοι, ότι γίνεται η έρευνα; Με μέντιουμ;

Παρατήρηση 2: Θέλει πολύ μυαλό για το αυτονόητο; Πώς μπορεί να ξέρει (και μάλιστα σε ώρα ελέγχου) ένας Έλληνας αστυνομικός, ότι ένα χαρτί με κάτι περίεργα Αραβικά, είναι απόσπασμα από το Κοράνι; Πόσο μυαλό θέλει για να το σκεφτεί αυτό κανείς; Κι όμως, αυτό το απλό, απολύτως ασήμαντο περιστατικό, δημιούργησε ιερό φανατισμό στους κόλπους των μουσουλμάνων.

FV5Και εμείς ρωτάμε: Γιατί η “συμμαχία των πρόθυμων”, δεν καταδικάζει αυτό το γελοίο υπερ-φανατικό ιερό “πόλεμο”; Ακόμη ένα ξεβράκωμα των δήθεν κοσμοπολιτών και δήθεν “ευαίσθητων” ακαδημαϊκών.


Αν ξεσηκωνόταν π.χ. κάποιοι χριστιανοί, επειδή ένας αστυνομικός έσκισε μια φωτοτυπία από το Ευαγγέλιο, πόσα θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε; Φαντάζεστε να πυρπολείται το κέντρο της Αθήνας, με μια τέτοια αφορμή;

Ο αστυνομικός που “σκίζει το Κοράνι”, ο Εθνικός μας ενημερωτής Κούλογλου που φροντίζει η είδηση να διαδοθεί στους ισλαμιστές Αφγανούς Ταλιμπάν. Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία.

«Ξεκίνησαν» το νέο πανηγύρι με τους λαθρομετανάστες και τους γραικύλους πρωταγωνιστές και τον ελληνικό λαό κομπάρσο. Οι έλληνες όμως θα αντιδράσουν στον όλεθρο που με μαθηματική ακρίβεια έρχεται. Έναν όλεθρο από τον οποίο κανείς δε θα ξεφύγει, εκτός και αν νομίζουν οι τηλεοπτικοί και πολιτικοί αστέρες του αντιρατσισμού, ότι θα σεβαστούν τον … θεσμικό τους ρόλο οι Αφγανοί και οι Σομαλοί.


Έχω πρόσφατα γράψει ότι θα έχουμε σύντομα μεγάλες φυλετικές εντάσεις στην πατρίδα μας. Κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι επιθυμούν την αποσταθεροποίηση στην χώρα μας και κάνουν πρόβες και η ωρολογιακή βόμβα της λαθρομετανάστευσης τους βολεύει. Και τότε θα βγουν τα παπαγαλάκια να κατηγορήσουν την Χρυσή Αυγή. Μόνο που δεν θα αντιδράσει μόνο η Χρυσή Αυγή. Θα αντιδράσει όλος ο ελληνικός λαός. Χρυσαυγίτες θα είναι τότε όλος ο ελληνικός λαός; Εκτός κι αν γίνουν… βλέποντας να χάνουν την πατρίδα τους, να μη μπορούν πια να ζήσουν ως άνθρωποι, χρεωμένοι, άνεργοι, φοβισμένοι, να βλέπουν ένα ολόκληρο μηχανισμό να τους κατηγορεί ως ενόχους για κάτι που δεν έκαναν ποτέ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ


πηγη : xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου