Χρήστες OnLine

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

«Στόχος στην Ευρωβουλή ο καθορισμός των συνόρων με την Τουρκία», λέει ο Γ.Καρατζαφέρης






«Να αναλάβει η Ευρώπη την ευθύνη του προσδιορισμού των συνόρων μας με την Τουρκία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης , σε συνέντευξη Τύπου στη Λιβαδειά, ότι αποτελεί τον στόχο του κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο για την επόμενη πενταετία.

«Ο στόχος μας για την επόμενη πενταετία είναι να πετύχουμε να αναλάβει η Ευρώπη την ευθύνη του προσδιορισμού των συνόρων μας με την Τουρκία» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι ενώ η Ευρώπη έχει προσδιορίσει με σαφήνεια τα σύνορά της τόσο στην Βαλτική όσο και στην Αφρική με την Ισπανία, αποφεύγει να καθορίσει τα σύνορά της με την Τουρκία στο Αιγαίο.


«Ασφαλίζοντας τα σύνορά της η Ευρώπη στο Αιγαίο, κλείνει την πόρτα στην λαθρομετανάστευση. Με τον τρόπο αυτό εμείς παύουμε να δεχόμαστε τον αβάσταχτο όγκο των 150.000 και πλέον λαθρομεταναστών το χρόνο στην χώρα μας. Επιπλέον βγάζουμε και από πάνω μας το φορτίο των εξοπλισμών όπου το ποσό που ξοδεύεται μόνο από την Ελλάδα είναι ίσο με το ποσό που ξοδεύεται σε ολόκληρη της Ευρώπη. Επομένως θα μπορούσαμε, εξοικονομώντας τα χρήματα αυτά, να αντιμετωπίσουμε το συνεχώς διογκούμενο έλλειμμα» είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ.


Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη τηλεμαχία των αρχηγών των κομμάτων, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός θέλει να υποκαταστήσει τη δικαιοσύνη δίνοντας συγχωροχάρτι στα σκάνδαλα, κατακρίνοντας τη θέση του Γ.Παπανδρέου για τους Μουσουλμάνους της Θράκης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σχολίασε επίσης τις θέσεις του κ. Τρεμόπουλου για την Θράκη τα Σκόπια και τον Κεμάλ Ατατούρκ και δήλωσε πως πολύ γρήγορα θα ξεσκεπαστούν τα πραγματικά τους κίνητρα.


«Εμείς πιστεύουμε πως κάθε μέρα που περνά υπάρχει τουλάχιστον και ένας Έλληνας που βγάζει τις παρωπίδες απέναντι στα ψέματα των δύο μεγάλων κομμάτων. Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ σας υπόσχονται πως θα φτιάξουν την Οικονομία της χώρας ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τα οικονομικά των κομμάτων τους. Και βλέπετε πως ξοδεύουν τεράστια ποσά για διαφημίσεις, σκεφτείτε πως κάθε μέρα που περνά μόνον η ΝΔ για τηλεοπτικά σποτ σπαταλά 700 συντάξεις. Εμείς επειδή αυτά που πιστεύουμε τα κάνουμε πράξη, αντί να ξοδέψουμε χρήματα για τηλεοπτικά σποτ με παπαγαλάκια και βαρβαρότητες, προτιμήσαμε να δώσουμε τα χρήματα αυτά στο Ταμείο Φτώχειας. Δώσαμε ένα εκατομμύριο ευρώ στο Ταμείο Φτώχειας» είπε ο κ. Καρατζαφέρης ολοκληρώνοντας την ομιλία του.


Το μεσημέρι της Δευτέρας θα διεξαχθεί η διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στο Ζάππειο.


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019107&lngDtrID=244


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου