Χρήστες OnLine

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Ο, ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ


ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΙΛΙΤΣΑ ΜΕΝΟΥΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

Συνεχιζοντας θα πρεπει να τονιστει οτι πορτοκαλι συνθηματακια σε ενα μαυρο προβλημα ,οπως το ελληνικο δεν ταιριαζουν,και οτι οποιος ειναι κατα του συστηματος ,ειναι ολοκληρωτικα κατα του συστηματος,και το κυριο προβλημα που το συστημα μας φορτωσε ειναι ο λαθροεποικισμος,για αυτο και το πρωτο που εκανε ο ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ,ηταν να φερει νομο για τακτοποιηση των φιλων του αραπηδων και ασιατων.....ΤΥΧΑΙΟ ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

Επισης κυριο κομματι του συστηματος ειναι η αριστερα απο ακρου σε ακρο.....ΚΟΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ......ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΟ.

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕς....


ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ....

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ,ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Τελευταια,οι γνωστοι αγνωστοι,σπρωχνουν ασιατες και αφρικανους στο συνταγμα......ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ.......

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ.....ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΡΩΤΟΙ...... 


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΛΕΒΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.
 

Να τονιστει ενα πραγμα.....
ΣΤΙς 3 ΤΟΥ ΜΗΝΟς ΙΟΥΝΙΟΥ ημερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
κρινεται στην ολομελεια του ΣΤΕ επι της Πανεπιστημιου,Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ......ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΕΣ.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/03062011.html

http://www.facebook.com/event.php?eid=188090691237762

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

θα πρεπει να ειμαστε τουλαχιστον νοερα εκει......ειναι το πρωτο και κυριο χτυπημα στους εισβολεις και τους συνεργατες τους......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑΖΗ ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ....ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.....ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ....

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ....ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ....

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ....ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ......ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ....ΤΟ ΠΡΩΙ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μ,Ε ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ,ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ....ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.....ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ,ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ,ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Κατι ακομα,πολυ σημαντικο.....

Ο αφρος του εθνους μας ειναι στις ενοπλες δυναμεις...δεν μιλαμε φυσικα για τους γνωστους κατακαημενους απιθανους τυπους που κυκλοφορουν στις δεξιωσεις με τις κοιλιες ....αλλα για την ελληνικη νεολαια.

Οι ελληνες στρατιωτικοι δεν εχουν δικαιωμα κομματισμου....εχουν δικαιωμα ομως πολιτικου λογου,κατοχυρωμενου απο το συνταγμα και με αποφασεις δικαστικες....ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ,ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
(για τους προδοτες δεν ειμαστε σιγουροι...οταν ο τοπος ξαναγινει ελληνικος,θα χρειαστουμε καποιους για τις δυσκολες εργασιες.......θα εχουμε πολλα να χτισουμε....Γιωργακη)..

03.06.2011 η συζήτηση στην Ολομέλεια ΣτΕ για ιθαγένεια/συμμετοχή αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές - ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!! 

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου