Χρήστες OnLine

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Συγκλονιστική πορεία 2000 Εθνικιστών προς την πλατεία Ομονοίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ένα Εθνικό-Λαϊκό Κίνημα γεννιέται: Πολίτες από το Σύνταγμα, ενώθηκαν με τους Εθνικιστές όταν ενημερώθηκαν για την πορεία μας! - Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση για την 29η Μαΐου, την οποία ακολούθησε μια πρωτοφανής πορεία γεμάτη εθνικό παλμό και με μαζική συμμετοχή Εθνικιστών και Ελλήνων Πατριωτών. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 8 το βράδυ, στην πλατεία Μητροπόλεως βρισκόντουσαν 1000 Εθνικιστές, μέλη και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και Έλληνες Πατριώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
 
Όσο η ώρα περνούσε και μόλις όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η πορεία προς την Ομόνοια, εκατοντάδες συμπατριώτες μας που βρισκόντουσαν στην πλατεία Συντάγματος, ενημερώθηκαν για την πορεία της Χρυσής Αυγής και κατέβηκαν προς την πλατεία Μητροπόλεως όπου ενώθηκαν με τους συγκεντρωμένους.

Στην διάρκεια της πορείας και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνάς, διερχόμενοι πολίτες χειροκροτούσαν και γίνονταν ένα με το ποτάμι των Εθνικιστών που πύκνωνε ολοένα και περισσότερο! To πλήθος ξεπερνούσε πια τις 2000. Το σύνθημα που κυριαρχούσε απόψε ήταν ένα και μοναδικό: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»!

Φυσικά στο διάβα των Εθνικιστών, το κέντρο της κατεχόμενης πόλης ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ και δεν έβλεπες πουθενά ίχνος λαθρομετανάστη, ούτε στην πλατεία Ομονοίας. Σε λίγη ώρα θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ της 29ης Μαΐου.


Περισσότεροι από 2000 Εθνικιστές ξεκίνησαν πορεία από την πλατεία Μητροπόλεως προς Ομονοία σε ένα γαλανόλευκο ποτάμι όπου κυριαρχεί το σύνθημα Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η εκδήλωση για την Μνήμη των Τελευταίων Υπερασπιστών όχι μόνο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αλλά επισφραγίστηκε με μία δυναμική πορεία που όταν πλησίαζε στο δημαρχείο της Κοτζιά, η “ουρά” της έφτανε στην Ερμού! 

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και περισσότερη ενημέρωση σε λίγο. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου