Χρήστες OnLine

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μ.Tρεμόπουλος - Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων!

ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ..

Απρίλιος 8, 2011.

Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον Μιχάλη Τρεμόπουλο (σ.σ. ένταξη χωρίς,φυσικά, καμία αλλαγή στη γλώσσα, στην ονομασία της χώρας κλπ)

Σε συνέντευξή του μάλιστα, βρισκόμενος στα Σκόπια, στο αδελφό κόμμα των Σκοπίων DOM, (το οποίο υποστηρίζει την ένταξη των Σκοπίων ως ‘Μακεδονία’ στην Ευρωπαϊκή ‘Ενωση και τίθεται κατά οποιαδήποτε άλλης ονομασίας και γλώσσας εκτός της ‘μακεδονικής’) ο Μιχάλης Τρεμόπουλος έδωσε συνέντευξη στο σκοπιανό Κανάλ 5 υποστηρίζοντας τη θέση του κόμματος του , των Πρασίνων, όπως είπε, υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ.

Πρόκειται , σημειώνει το σκοπιανό κανάλι, για τον πρώτο άνθρωπο στην Ελλάδα του Πράσινου Κόμματος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχει πραγματικές πιθανότητες να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο, υποστήριξε, μάλιστα, προς το Κανάλ 5, ότι, τίθεται υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, της ονομασίας αυτών όπως επιθυμούν και στις σχέσεις καλής γειτονίας , στοιχεία τα οποία αποτελούν τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες κινείται το ελληνικό Κόμμα των Πρασίνων.

Ο Τρεμόπουλος χαρακτήρισε την σημερινή εποχή του Γιώργου Παπανδρέου, ως πολύ καλή από ότι του Κώστα Καραμανλή σε σχέση με το σκοπιανό ζήτημα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι η λύση μεταξύ των χωρών πρέπει να δοθεί σύμφωνα με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

3 σχόλια:

  1. ΤΡΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΝΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΡΕΙΧΝΕΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ Ο ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΡΑΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΙΜΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΕ €ΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ = ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!!
    Ένας νέος Γερμανοτσολιάς,
    Ένας νέος Εφιάλτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή