Χρήστες OnLine

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ξυλοδαρμός αναρχικών από κατοίκους στο μπλόκο της Κερατέας

Το περασμένο Σάββατο, σε μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Κερατέας, εμφανίστηκαν και ομάδες αναρχικών με σκοπό να εκμεταλλευθούν τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων. 

Φυσικά οι ανοησίες του Πάγκαλου, που βάπτισε τους αγωνιστές κατοίκους της Κερατέας «μπαχαλάκηδες» και «πληρωμένους αλβανούς», δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό φάνηκε και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο χώρος ήταν και πάλι στολισμένος με ελληνικές σημαίες και όταν κάποιοι (μεταφερόμενοι από Εξάρχεια) «νεαροί» επιχείρησαν να τις κατεβάσουν, τότε οι κάτοικοι τους έδωσαν την απάντηση που τους άξιζε.

Ας αφήσουμε όμως τους ίδιους τους «αντιεξουσιαστές» και το indymedia να περιγράψουν τα γεγονότα:
«Περίπου στις 2 παρά υπήρχε διένεξη κάποιων συντρόφων με κατοίκους της Κερατέας για τα σημαιάκια που υπήρχαν (ελληνικές μικρές σημαίες) στο μπλόκο. Σαν αποτέλεσμα αυτής της διένεξης σύντροφοι προσπάθησαν να κατεβάσουν αυτά τα σημαιάκια από εκεί. Πέρα από τον τσαμπουκά που δημιουργήθηκε σε αυτή την ενέργεια από τους σκατο-πατριώτες που ήταν εκεί, σκάει ένας και καταφέρεται εναντίον όσων ήταν εκεί αλληλέγγυων με παραλάις! Ζητούσε να μάθει με την ανοχή των τραμπούκων γύρω του ποιος έκανε την κίνηση να κατεβάσει τα σημαιάκια. Επιπλέον σύντροφος που βρίσκοταν στο σημείο εκεί για να βοηθήσει να αποκλιμακωθεί η ένταση δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε. Δεν ήταν μόνο ένα σπραύ πιπεριού (παραλάιζερ) αλλά και ένα τάζερ που έβγαλαν οι συγκεκριμένοι. Επίσης ακούστηκαν τα φοβερά: «άμα παλιο-αλβανέ πειράξεις ξανά την σημαία θα σε κρεμάσω στον ιστό» και τέτοια ωραία με κανέναν μα πραγματικά κανέναν ντόπιο να μην παρεμβαίνει για να σταματήσουν οι μαλακίες…».

Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας για αξιοπρέπεια και για μία καλύτερη ζωή είναι αγώνας Ελλήνων, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις και κυρίως χωρίς κανένα κομματικό καπέλωμα. Στο μπλόκο της Κερατέας βλέπει κανείς Έλληνες όλων των ηλικιών, οικογενειάρχες, γέροντες και μικρά παιδιά να δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη βάρβαρη και παράνομη επίθεση της κυβέρνησης και των μεγαλοεργολάβων. 

Στο μπλόκο της Κερατέας αντιστέκεται ο Ελληνικός Λαός, που έχει επιτέλους ξυπνήσει και αγωνίζεται για τα κεκτημένα τόσων πολλών χρόνων, αγωνίζεται γι’ αυτή τη γη που πραγματικά του ανήκει. Συγχαρητήρια στους κατοίκους για το μάθημα που έδωσαν στα αφελληνισμένα σκουπίδια των Εξαρχείων. Ο αγώνας στην Κερατέα συνεχίζεται. Οι αναρχικοί ας συνεχίσουν τις κλάψες τους στο indymedia…
πηγη


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ‘πε και ο Ιερέας της Κερατέας: “Πήγαμε στο άλλο άκρο… γίναμε Χρυσή Αυγή!”

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου