Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η διάβρωση του Ελληνισμού μέσω των βιβλίων ιστορίας του Σόρος


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ (ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ κ. ΣΟΡΟΣ)

(Μερικη διασκευη)

> Για το διαβόητο τετράτομο έργο του "Κέντρου Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης Νοτιοανατολικής Ευρώπης" του Σόρος και των υπηρετών του.

> Η διάβρωση του Ελληνισμού μέσω των βιβλίων ιστορίας του Σόρος που σκοπό έχουν να κάνουν τα Ελληνόπουλα να νοσταλγήσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

> Το πρώτο βιβλίο: Για την «ωραία» Οθωμανική Αυτοκρατορία, της διαβόητης «Ιστορίας» του Σόρος που βάζει ταφόπλακα στη ιστορία μας (και πάλιν «χάριν της υπεράνω των εθνικών θεμάτων» διεθνούς αλληλεγγύης).
>
> Ουσιαστικά όμως στόχος του ανωτέρω βιβλίου είναι η άφεση αμαρτιών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και στόχος είναι η δημιουργία «νοσταλγίας» στους Έλληνες μαθητές για να ενταχθούν στη νεοοθωμανικη φασιστική αυτοκρατορία, που υπηρετούν όλοι οι έμμισθοι, συνεργάτες-υπηρέτες των σκοπών του Σόρος.
>
> Εξαιρετικά πασιφανείς άλλοι νεοταξικοί σκοποί είναι ευκόλως ορατοί όπου, με τα σήμερα συμβαίνοντα στη χώρα μας, τα αναγραφόμενα προκαλούν θυμηδία αλλά και ανησυχία για την υποδούλωση και κατάντια του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου