Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΟΡΘΙΟ "ΠΡΟΒΑΤΟ" ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Αρνήθηκε αστυνομική επέμβαση στο μέγαρο Υπατία για… ιδεολογικούς λόγους!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ

 

Για τους ίδιους ιδεολογικούς λόγους διέταξε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ επίθεση κατά των Ελλήνων πατριωτών και κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και την ρίψη χημικών μέσα στον Ιερό Ναό!!

Στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί και συγκεκριμένα στην στήλη Dark room, σελίδα 30, γράφεται το εξής: «Η ιστορία του Παπουτσή με τον Ραγκούση είναι πολύ παλιά. Φίλοι, σύντροφοι και άλλα τέτοια πολύ συγκινητικά. Προχθές, όμως, οι δύο παλιοί φίλοι γίνανε φιτίλια. Μιλάμε για κόλαση. Ο Ραγκούσης απαίτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παρέμβει δυναμικά στο μέγαρο «Υπατία» για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τους μετανάστες.  
Ο Παπουτσής για ιδεολογικούς –όπως είπε- λόγους αρνήθηκε πεισματικά κι εκεί είναι που ξέσπασε το δεξί χέρι του Γιώργου. 

Ακούστηκαν πολλά και οι φήμες λένε περισσότερα. Αυτό, πάντως, που μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι κάλεσε και τους δύο τους η κυρία Βάρτζελη για να τα βρούνε. Ματαίως όμως. Οι δύο άνδρες δεν έκαναν βήμα πίσω από τις αρχικές τους θέσεις. Έτσι, οι μετανάστες περιμένουν τώρα να πάρει θέση ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου».

Σύμφωνα με το Σύνταγμα η ατομική ιδιοκτησία σε αυτή τη χώρα είναι κατοχυρωμένη και οι ιδιοκτήτης έχει ζητήσει την εκκένωση του μεγάρου Υπατία.  

Όμως, οι αρμόδιοι υπουργοί δεν εφαρμόζουν τον νόμο! Για ιδεολογικούς λόγους, σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα εις ό,τι αφορά τον αρμόδιο επί των σωμάτων ασφαλείας υπουργό Παπουτσή… Ο οποίος όμως, δεν διστάζει να παρανομεί και να παραβιάζει το Σύνταγμα όταν πρόκειται για αστυνομικές επιχειρήσεις κατά Ελλήνων πατριωτών.
πηγη

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΥΜΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΠΑΠΟΥΣΤΗ ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ! 

ΟΥΣΤ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου