Χρήστες OnLine

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ & ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΓΙΔΑ - Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ


.............Σμπαραλιάσανε τα νεύρα μας πιά. Δεν μας φτάνουν οι "σωτήρες" του Έθνους αυτόκλητοι ή εντολοδόχοι με τις σωτήριες λύσεις της υποδούλωσης του Έλληνα σε κάθε είδους μνημονιακές λύσεις, επελαύνουν και οι εκλογές.

Οι....περιφερειακές, αυτοδιοικητικές όπως θέλετε ονομάστε τις.

Και έχουν ήδη ξεχυθεί οι κάθε είδους μωροφιλόδοξοι υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες να πείσουν τους Έλληνες για τις ικανότητες και τις λύσεις που προσφέρουν.

Παράλληλα όμως δρούν και οι επίσημοι................σκοταδιστές του τόπου αυτού, για να μας αναλύσουν το...........διακύβευμα(!!!!) των εκλογών αυτών, με αναλύσεις επί αναλύσεων και χαμένες ώρες σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

Και διασταυρώνουν λεκτικά ξίφη για κάθε είδους ανούσια βλακεία για να κερδίσουν πόντους υπέρ του ενός ή του άλλου.

ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν τολμάει να ακουμπήσει το ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ της Καλλικράτειας παγίδας που παραμονεύει όλο το Έθνος! Ήδη οι "μειονοτικοί" συνδυασμοί εμφανίζονται ταχύτατα ενώ "μειονοτικοί" υποψήφιοι καταγράφονται σε ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ συνδυασμούς.

Και κανένας αρουραίος της υποτιθέμενης "ενημέρωσης" δεν ξεγυμνώνει την αλήθεια και τα σκοτεινά σχέδια των εντεταλμένων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ο Καλλικράτης είναι η άλωση της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Είναι η κερκόπορτα της αλλοίωσης του Ελληνικού πληθυσμού.
Είναι η πριμοδότηση των κάθε είδους "Τούρκων - Μακεδόνων - Τσάμηδων ", ώστε να αλώσουν τη χώρα από μέσα, με νομιμοφάνεια.
Να ανεβούν στον δεύτερο και τρίτο επίπεδο διοίκησης του Ελληνικού κράτους ώστε να μπορέσουν να δράσουν μέσα από τις δομές του για τη διάλυσή του.

ΘΡΑΚΗ - ΗΠΕΙΡΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών. Όχι η σάπια Αθήνα και οι δήμοι της. Όχι το μνημόνιο και οι συνέπειες του. Αυτό είναι πλέον σε εφαρμογή.Όχι το ένα κόμμα ή το άλλο. Όχι το πρασίνισμα η το γαλάζιο του χάρτη. Είναι Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!! Όπως την οραματίστηκε ο Ρήγας, την έστησε όρθια ο Κολοκοτρώνης και μας την παρέδωσαν.

Να ζητήσετε εξηγήσεις από τους τοπικούς υποψήφιους άρχοντες σας Συνέλληνες, για κάθε αλλοδαπό που έχει ενταχθεί σε συνδυασμό. Ξέρετε όλοι ότι η πολιτική σκοπιμότητα ξεπουλάει σπίτια. Να ξεπουλήσουν τα δικά τους!!!Τη χώρα μας τη θέλουμε δικιά μας!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!
Όχι ελεύθερη πολιορκημένη από κάθε λογής "βαφτισμένους" έλληνες.

Οι εκλογές είναι η αρχή του τέλους για όλους μας.

Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.


Θυμηθειτε πως πολέμησαν κάποιοι για να είναι τα ιερά χώματα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ελεύθερα σήμερα.!!!
Ένας Έλληνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου