Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Πέντε σκέψεις για τον προδοτικό λαθρονόμο της πράσινης Χούντας.....Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια Εδώ. Μετακόμισε .


Ο «λαθρονόμος» ψηφίστηκε παρά τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Επομένως είναι άκυρος. Δεν θα τον αποδεχθούμε ποτέ και δεν θα τον εφαρμόσουμε ποτέ.

1. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες τους νομιμοποιεί σαν πολιτική μειονότητα με ολέθριες συνέπειες, για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Το πρόβλημα είναι σαφές στην Θράκη ,την Ήπειρο, την Μακεδονία, και τα νησιά του Αιγαίου.Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εισαγώμενους πληθυσμούς στις περιοχές αυτές συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.

2.Κανένας, από όσους μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας, δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική Ιθαγένεια και να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα. Μπορεί στο πνεύμα του ανθρωπισμού και σύμφωνα με τις ανάγκες της Ελληνικής Οικονομίας να αποκτήσει «πράσινη κάρτα» για να εργαστεί νόμιμα. Μπορεί να νομιμοποιηθεί η διαμονή και η εργασία , όχι όμως και η είσοδος. Εάν νομιμοποιηθεί, η παράνομη είσοδος, τότε καταργούνται τα σύνορα.

3. Είμαστε ένα κοσμικό κράτος, που θα πρέπει να προσδιορίσει τα όρια της «θρησκευτικής ελευθερίας» και του νόμου. Δεν μπορεί στο όνομα των θρησκευτικών ελευθεριών, να γίνονται ανεκτές θεοκρατικές πρακτικές, που παραβιάζουν τους ελληνικούς νόμους και τα ατομικά δικαιώματα. Επομένως ή ελληνική νομοθεσία θα πρέπει να οριοθετεί τα όρια της «θρησκευτικής ελευθερίας» των μουσουλμάνων. Επειδή ο μουσουλμάνος αντικειμενικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ενσωματωθεί σε μια δυτική κοινωνία ο απαραίτητος χρόνος για να μπορεί να υποβάλλει αίτηση πολιτογράφησης, πρέπει να αυξηθεί σε 12 χρόνια.

4.Το σύστημα της διαφθοράς προέβλεψε τη δυνατότητα «μίζας» κατά την εξέταση των αιτήσεων. Η κρίση για τη γνώση της ελληνικής γλώσσας και την γνώση στοιχείων της ελληνικής Ιστορίας και πολιτισμού, πρέπει να γίνεται ενιαία, με εξετάσεις πανελλαδικού τύπου και με απρόσωπη βαθμολόγηση. Η σύνθεση των επιτροπών ιθαγένειας πρέπει να γίνεται με κλήρωση, και να πλειοψηφούν στην σύνθεση τους, οι «υπηρεσιακοί παράγοντες».

5.Τα παιδιά που γεννούν οι παράνομοι ή νομιμοποιημένοι μετανάστες στη χώρα μας ακολουθούν το νομικό καθεστώς των γονέων τους. Τα παιδιά του παράνομου, μένουν παράνομα στην Ελλάδα. Τα παιδιά του νομιμοποιημένου, έχουν δικαίωμα νόμιμης παραμονής. Μόνον όσοι έχουν ολοκληρώσει πανεπιστημιακές σπουδές έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την ελληνική υπηκοότητα.


Θλίψη οργή και κατήφεια. Ακόμα και άνθρωποι, που είχαμε μάθει να τιμούμε , όπως ο κυρ-Απόστολος ,άβουλοι και μοιραίοι, χωρίς περίσκεψιν, χωρίς αιδώ, υποτάχθηκαν στον Αλεβι-ζάτο και τους αόρατους εργοδότες του. Οι «παπαγάλοι», με κομματική «υπερηφάνεια», διάλεξαν να πατήσουν τον όρκο τους και να παραβιάσουν το Σύνταγμα, προδίδοντας τον ελληνικό λαό που τους εκχώρησε την εξουσία του.

Το πολιτικό προσωπικό του συστήματος όπως αποδείχθηκε σήμερα , βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της αοράτου εξουσίας.
Ορισμένοι φόρεσαν την κουκούλα του αριστερού και του προοδευτικού για να καλύψουν την «πομπή» της εσχάτης προδοσίας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ έγινε φανερό ότι χρειάζεται ολοκληρωτική Αλλαγή. Όχι μόνο κομμάτων, αλλά συνολικά των εξαπτέρυγων της «Αοράτου Εξουσίας».

Οι Επίορκοι βουλευτές ,της Συριζοπασοκικής πλειοψηφίας, με την κάλυψη της δήθεν απεργίας στα ΜΜΕ ,υιοθέτησαν, το λαθρονομοσχέδιο που συνέταξαν ο Αλεβι-ζάτος, η Διαφθορά και η Μαφία, με κορώνες περί ανθρωπισμού και δικαιωμάτων.

Διάλεξαν.

Τώρα δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής.

Θα πληρώσουν, αργά η γρήγορα για τα 30 αργύρια.
Ο λαός θα βρει τον τρόπο να εκφραστεί και θα στείλει εκεί που πρέπει τους πράσινους ψεύτες, τους πράσινους κλέφτες, και τους προδότες.

Εδώ και τώρα Αλλαγή.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου