Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

2.000 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

2.000 άτομα σήμερα συγκεντρώθηκαν στην Βουλή.

Αναμενόταν να είναι πολύ περισσότεροι αλλά κάτι η τρομοκρατία του Χουντοχοΐδη με δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ σε μία ειρηνική συγκέντρωση, κάτι ο ωχαδερφισμός που να τρέχουμε τώρα έμειναν 2.000 Έλληνες που στην πραγματικότητα έκαναν για δεκάδες χιλιάδες και το απέδειξαν με την βροντερή τους φωνή καθώς και με την υπομονή τους μπροστά στη Βουλή να παραμένουν επί ώρες μές στο κρύο, όρθιοι με τα ΜΑΤ παρατεταγμένα ως μπαμπούλες. Άνθρωποι κάθε ηλικίας χωρίς κομματικό στίγμα, μόνο με ελληνικές σημαίες να βροντοφωνάζουν πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Τα αλλήθωρα νεοταξιτοκάναλα μίλησαν πάλι για "100 ακροδεξιούς" ως συνήθως και έτσι με το δεν βαριέσαι όλων που ΔΕΝ συμμετείχαν ψηφίστηκε το λαθρονομοσχέδιο.

Ο κόσμος είχε παλμό, ενέργεια και δυναμική. Κάθε φορά που έβγαινε ένας πολιτικός έπεφτε το γιούχα που του άξιζε. Στήθηκε και μία κρεμάλα έξω από τη Βουλή... είναι αυτή που περιμένει τους προδότες που ξεπούλησαν σήμερα την πατρίδα μας.

Ο Άγνωστος Στρατιώτης απροσπέλαστος φυσικά για τους πατριώτες. Τα ΜΑΤ δεν επέτρεψαν να πλησιάσει ο κόσμος....είναι μόνο για τους αναρχικούς για να κάψουνε κανένα φυλάκιο ή κανέναν Εύζωνα.

Εθεάθη και ο Μπάμπης Καραθάνος κάποια στιγμή ανάμεσα στο κοινό αν και άξιο απορίας είναι γιατί το κόμμα του απέτρεψε στην ουσία τους ψηφοφόρους τους να διαδηλώσουν.

Εκείνο που μας πλημμύρισε χαρά ήταν τα παιδιά από τη Μακεδονία (και της ΝΕΟΣ Θεσσαλονίκης πρέπει να πούμε) που είχαν κατέβει για να ενώσουν την φωνή τους με όλους τους Έλληνες. Έκαναν τόσο ταξίδι, ακούραστοι και στην ορθοστασία ωρών αλλά και στη φωνή τους που απλωνόταν παντού.

Να μην ξεχάσουμε και κάτι τελευταίο.

Ήταν και ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς στη συγκέντρωση τον οποίον απελευθέρωσαν τελικά.

Παραθέτουμε ένα e-mail που παρ' όλο σκληρό εκφράζει την θλιβερή πραγματικότητα του νεοέλληνα.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ..

Ρε ξεφτιλισμένα υποκείμενα , που ήσασταν σήμερα και δεν ήρθατε στο κΥνοβούλιο ? Βλέπατε Champions League και αφήνατε 1000ους "μαλάκες" να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και εσείς να περνάτε καλά?

Κάτι τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν ΕΣΕΝΑ που το διαβάζεις αυτό , έχουν φέρει σε αυτό το χάλι , αυτή την Χώρα.. Μην παραπονιέσαι λοιπόν ΜΑΛΑΚΑ , διότι είσαι άξιος της μοίρας σου..

Κάτσε και "απόλαυσε" σαν άλλη Τζούλια , την "σαμπάνια" που σου προσφέρει η Κυβέρνηση των Προδοτών..

Όταν θα μπαίνουν οι πακιστανοαλβανοί στο σπίτι σου , για να σε κεράσουν "σαμπάνια" με το ζόρι , να μην διαμαρτύρεσαι πηγαίνοντας στην αστυνομία και βγαίνοντας στα παράθυρα των Αυτιάδων , διότι με την όλη στάση σου , ΕΣΥ κάλεσες όλους αυτούς ΕΔΩ να πάρουν ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ..

Αυτοί θα φέρουν και τους συγγενείς τους και στο τέλος , εσύ ΜΑΛΑΚΑ , που δεν κάνεις παιδιά σαν κουνέλι , θα είσαι μειονότητα.

Εσύ δεν ήσουν το 2004 που το έπαιζες περήφανος Έλληνας και έβγαινες στους δρόμους να πανηγυρίσεις το EURO 2004 που κατέκτησε η Εθνική Ελλάδος ?

Εσύ νομίζεις ότι έχεις σχέση με τους Έλληνες του Μαραθώνα ? Της Σαλαμίνας ? Των Θερμοπυλών ? Του Βυζαντίου ? Του 1821 ? Του Μακεδονικού αγώνα ? Του 1940 ?

Σκατά στα μούτρα σου είσαι.. Ένας Ελληνοποιημένος ΡΑΓΙΑΣ είσαι.. Ένας παρτάκιας καλοπερασάκιας , που σε λίγα χρόνια θα γίνεις υπάλληλος των αλβανών (εάν δεν είσαι ακόμα..).

Το ΛΑΟΣ που ήταν σήμερα που έλεγε ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ , ότι θα κατεβάσει τον κόσμο στους δρόμους για να μην περάσει το νομοσχέδιο ?

ΠΟΥΘΕΝΑ.. Κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ (και τους θεωρώ μαλάκες διότι υποστηρίζουν έναν προδότη τον Καρατζαφέρη , διότι , Προδότες είναι όσοι έχουν την δύναμη να αποτρέψουν το κακό και δεν το πράτουν) πολιτικάντιδες του ΛΑΟΣ ήταν στην συγκέντρωση και προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να δικαιολογήσουν τους 15 Μακάκες Βουλευτές που έχουν..

Κύριοι και Κυρίες ..

Από λόγια χορτάσαμε 35 χρόνια.. Από γνώμες, το ίδιο.. Η λύση είναι μία πλέον.. Και δεν αργεί..

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου