Χρήστες OnLine

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Πορεία Χιλιάδων Ελλήνων Πατριωτών αυτήν την ώρα στην Σταδίου!

Τελευταία ενημέρωση ώρα 18.00 ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο τέλος της οδού Σταδίου προς την πλευρά της πλατείας Συντάγματος απαγορεύουν την συνέχιση της πορείας προς την Βουλή.


Τελικά οι αστυνομία μετα την πίεση των χιλιάδων Ελλήνων και την κατακραυγή του κόσμου. ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕ...ΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Στο τέλος της Σταδίου, μπροστά από το Σύνταγμα, σταμάτησε η πορεία των 1000 περίπου ΕΛΛΗΝΩΝ που, νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Δυνάμεις της αστυνομίας, που παρακολουθούν στενά τη συγκέντρωση, ανέκοψαν την πορεία τους, ενώ κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται παρατεταγμένες στο τέλος του δρόμου.

Τα συνθήματα που φωνάζουν είναι κατά του νομοσχεδίου για τους λαθρομετανάστες που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση. ...


Αυτό παρ’ όλη την τρομοκρατία που καλλιεργήθηκε συστηματικά από τα ΜΜΕ και τους δήθεν αντιεξουσιαστές, που κατέλαβαν παράνομα τον χώρο, που αρχικά είχε ορισθεί σαν χώρος της συγκεντρώσεως. Η πορεία γίνεται μετά την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κολοκοτρώνη από Πατριωτικά και Χριστιανικά σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου