Χρήστες OnLine

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

Ο Γιωργάκης, ο Χρυσοχοΐδης και οι ταγμένοι υπάλληλοι και υπηρέτες της "Νέας Εποχής" ξαμόλησαν στο κέντρο τα κουκουλωτά αναρχοναζί "όργανα" τους για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες που αντιστέκονται στα εφιαλτικά σχέδια τους!

Νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι ίδιοι σαν όλους τους άλλους λαούς και θα υποκύψουν στην προδοσία και την παράδοση της πατρίδας στους εισβολείς! Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο ίδιος ο Ελληνικός λαός.

Η τρομοκρατία που δεχόμαστε μας πεισμώνει και μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους! Η απάντηση μας θα είναι ηχηρή και συντριπτική στα όργανα, τους υπαλλήλους και τους υπηρέτες! Ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να σταματήσουμε την Εθνική αντίσταση που ήδη ξεκίνησε.

Η Νίκη είναι δική μας γιατί εμείς είμαστε Έλληνες και τους Έλληνες κανείς δεν μπορεί να νικήσει, ειδικά οι πουλημένοι, οι δοσίλογοι και οι Εφιάλτες.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!


Πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου