Χρήστες OnLine

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Δηλώσεις αλβανών δολοφόνων / πρακτορων - Θα τους τινάζαμε όλους στον αέρα



«Ημασταν έτοιμοι για πόλεμο. Εάν μπαίνατε στο διαμέρισμα θα σας τινάζαμε στον αέρα. Θα κάναμε τον Βύρωνα Βαγδάτη» είπε με απίστευτη κυνικότητα ο 30χρονος αλβανός Σαντέρ Πεμάι -ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας με τα Καλάσνικοφ- όταν ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο στα κρατητήρια της Ασφάλειας με τους αστυνομικούς που έδωσαν μάχη στον Βύρωνα για να συλλάβουν τους δύο αδίστακτους κακοποιούς.....


Οι σκληροί και ιδιαίτερα έμπειροι σε επικίνδυνες αποστολές αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, που πήραν μέρος στην επιχείρηση σύλληψης των δύο επικίνδυνων κακοποιών, έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν τον περιβόητο δραπέτη να τους αποκαλύπτει με απόλυτη ωμότητα το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που οι αστυνομικοί τους εγκλώβιζαν στο διαμέρισμα της οδού Φλέμιγκ.

«Γι’ αυτό είχαμε το ΤΝΤ, αλλά και τις χειροβομβίδες» συμπλήρωσε ο Σαντέρ Πεμάι στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε με τους αστυνομικούς. «Κοιμόμασταν με το ΤΝΤ και τις χειροβομβίδες αγκαλιά. Ξέραμε πως κάποια στιγμή θα μας βρίσκατε και μάλιστα ήμασταν σίγουροι πως θα έρχονταν και οι "μαύροι" μαζί σας (σ.σ.: εννοεί τα ΕΚΑΜ που φορούν μαύρες κουκούλες και στολές) και ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε πόλεμο. Ετσι είναι η ζωή» κατέληξε ο αδίστακτος κακοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η όμορφη φίλη του Σαντέρ Πεμάι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς περισσότερα από 10 κιλά εκρηκτικής ύλης, τύπου ΤΝΤ, και 30 χειροβομβίδες ρωσικής και αλβανικής προέλευσης, αμυντικού αλλά και επιθετικού τύπου.

Μην ξεχασουμε να ευχαριστήσουμε τα ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου