Χρήστες OnLine

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Γερμανική χυδαιότητα. Οι Γερμανοί που κατέστρεψαν την πατρίδα μας το 1941-44 βγάζουν και γλώσσα και μας κοροϊδεύουν.....Το αίσχος και η ιεροσυλία δεν έχουν όριο σε ορισμένα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, που επιχειρούν με κάθε τρόπο να πλήξουν το κύρος της Ελλάδας διεξάγοντας έναν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και διασυρμού εναντίον της χώρας μας. Το σημερινό πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού «Focus», το οποίο διαφημίζεται από χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του έντυπου, ξεπερνά κάθε όριο ευπρέπειας και ιστορικού σεβασμού. Οπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του γερμανικού εντύπου, παρουσιάζεται video που προϊδεάζει τους ακροατές για τη θεματολογία της σημερινής έντυπης έκδοσης και το οποίο εμφανίζει την Αφροδίτη της Μήλου να χειρονομεί χυδαία με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο και τυλιγμένη από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία. Το άθλιο φωτογραφικό μοντάζ συνοδεύεται από τον κεντρικό τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και υπότιτλο «Μας στερούν τα χρήματά μας και τι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία».

Στο περιεχόμενο του βίντεο εμφανίζεται ένα ζευγάρι Γερμανών που δηλώνουν ανήσυχοι για το κατά πόσο οι απατεώνες του νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων Γερμανών φορολογουμένων. Παράλληλα, οι δύο πρωταγωνιστές του βίντεο διαβάζουν με πολλή προσοχή μια σειρά από άρθρα και ρεπορτάζ του περιοδικού, τα οποία περιγράφουν την εσωτερική δημοσιονομική ύφεση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί να έχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ενα από τα συγκεκριμένα άρθρα φέρει τον τίτλο «Η πτώχευση της Ελλάδας» και σε αυτό, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία και διαγράμματα με την πτωτική πορεία του ευρώ και απεικονίζονται χώρες των οποίων το ισοζύγιο του προϋπολογισμού βρίσκεται «στο κόκκινο».

Ακόμη πιο σκληρό είναι το ρεπορτάζ με τον τίτλο "Δύο χιλιάδες χρόνια πίσω. Από την κούνια μέχρι την αυλή της Ευρωπαϊκής Ενωσης: Ελλάδα, παρακμή άνευ προηγουμένου. Πώς έγινε αυτό;" ενώ στο ίδιο τεύχος φιλοξενούνται και εκτιμήσεις υποτίθεται διακεκριμένων οικονομολόγων του εξωτερικού οι οποίοι υπερτονίζουν την κρισιμότητα και την επικινδυνότητα της κατάστασης. Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει το γεγονός ότι αρκετοί Ελληνες του εξωτερικού που είδαν το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού έσπευσαν να το καταδικάσουν με ηλεκτρονικά μηνύματα που απέστειλαν.

πηγή
NAMASTE
Το είδαμε στο
ΚΕΝΤΡΙ

ΣΧΟΛΙΟ


Οι βρωμιάρηδες οι Γερμανοί εκτός του ότι κατέστρεψαν την χώρα μας την περίοδο 1941-1944 και υποθήκευσαν το μέλλον της, ποτέ δεν επέστραψαν ούτε δραχμίτσα από το πολεμικό δάνειο που "ρούφηξαν" στην κυριολεξία από τα ελληνικά κρατικά ταμεία. Δεν πλήρωσαν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις στους κατεστραμένους συμπατριώτες μας. Δεν έδωσαν ούτε ένα μάρκο για τα χωριά που έκαψαν και τους ανθρώπους που αφάνησαν. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες πέθαναν από την πείνα στην κατοχή και οι βρωμεροί Γερμανοί που ευθύνονταν εξ' ολοκλήρου γι αυτό δεν πλήρωσαν ποτέ........

Ρε καθίκια παλιοναζί που τολμήσατε να αναρτήσετε στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως μας το βρωμόπανό σας βγάζετε και γλώσσα από πάνω; Θα μας πείτε πως να κουμαντάρουμε την χώρα μας; Ξεφτιλισμένα τομάρια που μέσω της Siemens δωροδοκήσατε τους πουλημένους προδότες πολιτικούς όλων των Ευρωπαϊκών κρατών....

Προτείνω αν είναι κανένας Γερμανός ανάμεσα σε αυτούς που θα έρθουν σαν ελεγκτες από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ να του τρίψουμε στην μούρη το επίμαχο τεύχος του περιοδικού και να τον στείλουμε πακέτο στην χώρα του.

Για να μην ξεχνάμε......


Ελληνόπουλα στην Αθήνα κατά την διάρκεια της κατοχής.

Το μνημείο των εκτελεσθέντων στα Καλάβρυτα....

"Εδώ υπήρχε η Κάνδανος....." πριν τα γερμανικά κτήνη την καταστρέψουν γιατί "τόλμησαν" οι ηρωϊκοί Κρητικοί να μην θέλουν να πατάει το πόδι του Ναζί στα Αγια ελληνικά χώματα της Κρήτης....

"Ομορφή" εικόνα από το Δίστομο....την έστελναν καρποστάλ οι Γερμανοί στην πατρίδα τους....
Αυτοί που μας ελέγχουν οικονομικώς και μας περιορίζουν την εθνική μας κυριαρχία (κατά δήλωση του πρωθυπουργού) υψώνουν πριν μόλις μερικες δεκαετίες την "βρωμερή" σημαία τους στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

πηγή:koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου