Χρήστες OnLine

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ




Ανήκω από μικρό παιδί στην άκρα αριστερά και έχω πολλούς αγώνες στην πλάτη μου. Έχω συμμετάσχει σε όποια πορεία και κινητοποίηση μπορεί κανείς να φανταστεί. Ποτέ δεν φοβήθηκα να κατέβω στο δρόμο, να φάω δακρυγόνο ή να συγκρουστώ με την αστυνομία.

Αυτό το νομοσχέδιο αν περάσει θα είναι η οριστική ταφόπλακα για την πατρίδα μας. Θέλω να αντιδράσω κι εγώ όπως και πολλοί ομοϊδεάτες μου μαζί σας, κι ας μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος, αλλά διστάζω. Εξηγούμαι και πάλι: δεν φοβάμαι την αστυνομία ή τη σύγκρουση ή οτιδήποτε. Φοβάμαι μη χαρακτηριστώ "φασίστας". Το ίδιο φοβούνται και δεκάδες χιλιάδες άλλοι αριστεροί σαν εμένα και δεν συμμετέχουν.

Τόσα χρόνια η αριστερά καλείτο να υπερασπιστεί τα δίκια του ελληνικού λαού. Τώρα είναι η σειρά σας να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά. Εμείς οι αριστεροί αποδειχτήκαμε τελικά πολύ μικροί. Λυγίσαμε όλοι υπό το βάρος της ιδεολογικής τρομοκρατίας των νεοταξιτών που μας κολλούν τις ταμπέλες του "φασίστα" και του "ρατσιστή" κατά το δοκούν.

Αναγνώστης

(από σχόλιο σε ανάρτησή μας εδώ)


πηγη


1 σχόλιο:

  1. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη μερίδα αριστερών, κυρίως Τροτσκιστών, που έχουν κάποιες καλές ιδέες, όπως την αντίθεση τους στο λαθρονομοσχέδιο. Δυστυχώς πέραν αυτών η αριστερά στην Ελλάδα έχει γίνει δεκανίκι του συστήματος εδώ και πολύ καιρό. Και όχι μόνο στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.

    Τέλος πάντων. Ας του πω, άμα δει αυτό το μήνυμα, μία κουβέντα. Φίλε, είναι προφανές ότι το σύστημα θα χρησιμοποιήσει και την ψυχολογική τρομοκρατία, πέρα από την εκάστοτε σωματική, για να αμβλύνει τις αντιδράσεις του λαού ενάντια στην άλωση της πατρίδας. Αυτή η άλωση θα έπρεπε να απασχολεί και τους εργατοπατέρες της Αριστεράς αλλά είναι πολύ απασχολημένοι να σκύβουν. Δεν έχει σημασία τι θα σε πουν αλλά τι είσαι και εγώ ξέρω ένα πράμα: Καλύτερα Φασίστας, Παρά Ξεφτίλας. Άλλωστε άμα το καλοσκεφτείς αυτοί είναι οι φασίστες. Αυτοί είναι το κράτος και το παρακράτος, αυτοί μας φιμώνουν την φωνή, αυτοί είναι οι αντιδημοκράτες αφού αγνοούν την θέληση του Ελληνικού λαού.

    Άμα το ψάξεις καλύτερα χωρίς φόβο για τις ταμπέλες ίσως να δεις πως έχεις περισσότερες ιδεολογικές διαφορές με την Αριστερά σήμερα παρά με εμάς. Αρκεί να δεις την αλήθεια χωρίς παραμορφωτικούς φακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή