Χρήστες OnLine

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Παραλίγο να έχουμε νεκρό αστυνομικό χτες το βράδυ


4.11.09



Πολύ κοντά στο να θρηνήσουμε έναν ακόμη νεκρό, βρεθήκαμε αργά χτες το βράδυ, όταν αστυνομικός δέχτηκε την επίθεση οργανωμένων αναρχικών. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να μπεί στο αμάξι του, το οποίο είχε παρκαρισμένο απέναντι από την γνωστή κατάληψη των αναρχικών "βίλλα[ΑΝΩ] αμαλίας".

Τότε, και χωρίς λόγο δέχτηκε την επίθεση δεκάδων ατόμων, οπλισμένων με ρόπαλα. Δεν υπήρξε κανένα περιθώριο αντίδρασης, με αποτέλεσμα την μεταφορά του αστυνομικού στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ακολούθησε κινητοποίηση της αστυνομίας, καθώς στην περιοχή μαζεύτηκαν ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, περιπολικά ακόμη και ασφάλεια. Τελικά όμως, το μόνο που έκαναν ήταν να πάρουν το αμάξι του αστυνομικού, υπό τα βλέμματα περίπου 20 ροπαλοφόρων, οι οποίοι στεκόντουσαν ακριβώς έξω από την πόρτα της κατάληψης και στους οποίους....... οι αστυνομικές δυνάμεις δεν απήυθυναν καν τον λόγο!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του "χαϊδέματος" των αντιρατσιστών και των διαφόρων συνοδοιπόρων τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα των κινήσεως του υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη μετά την υπόθεση Παπαχρήστου. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της "προστασίας" των διαφόρων τραμπούκων που εισβάλλουν στις γειτονιές της Αθήνας, για να κάνουν "αντιρατσιστικές συναυλίες". Είπαμε, ο χρυσοχοιδης, ο νέος ξεπουλημένος ανθέλλληνας, ειναι φιλαράκι με τους "αντιεξουσιαστές".. 'οπως είχε πει με δηλώσεις του...

Η περαιτέρω αποθράσυνση των κάθε λογής "ματσουκοφόρων" οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν χωρίς καμία συνέπεια για τους ίδιους να κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Το αστείο βέβαια είναι ότι δεν μπορούμε να ζητήσουμε την παραίτηση του αρχηγού της αστυνομίας για όσα συμβαίνουν. Γιατί η αστυνομία, δεν έχει ηγεσία!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου