Χρήστες OnLine

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΝΤΙΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ...



"Αντιρατσιστής" από την Εκάλη και το Παλαιό Ψυχικό που θέλει να δίνει μαθήματα "αντιρατσισμού" σε όσους ζουν μαζί με τους λαθραίους, είναι πολύ εύκολο να το παίζει κανείς.

Φυσικά οι τύποι αυτοί δεν είναι αντιρατσιστές αλλά κακομαθημένοι νεοταξίτες δοσίλογοι και προδότες που πολλά τραγούδια ξέρουν έξω από τον χορό.

Καρναβάλια να πάτε να ζήσετε στον Άγιο Παντελεήμονα πρώτα μαζί με τους αγαπημένους σας λαθραίους και μετά να διοργανώνετε "αντιρατσιστικές" συναυλίες. Μέχρι τότε τις συναυλίες θα σας τις χώνουμε στον κώλο σας. Αντιρατσιστικές συναυλίες να κάνετε στην πλατεία της Εκάλης και του Παλαιού Ψυχικού, όχι στον Άγιο Παντελεήμονα. Κουμάντο λοιπόν στα χλιδάτα προάστια σας και μόνο.

Η εθνική αντίσταση (ναι περί εθνικής αντιστάσεως πλέον μιλάμε) και ο αγώνας για ελεύθερη Ελλάδα και ελεύθερους Έλληνες που θα κυκλοφορούν στους δρόμους με τα παιδιά τους άφοβα όπως παλαιότερα που ακόμα δεν είχε δρομολογηθεί από τη "Νέα Εποχή" η εισβολή των λαθραίων, θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη η οποία δεν θα αργήσει να έλθει. Οι περιοχές που κάποιοι τις θέλησαν γκέτο χωρίς να ρωτήσουν τους κατοίκους τους, ξύπνησαν και θα αντιστέκονται μέχρι τέλους και στους εισβολείς και στους υπηρέτες και υπαλλήλους της "Νέας Εποχής" που τους υποστηρίζουν

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου