Χρήστες OnLine

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Απαντούν στην αντίσταση του λαού με περισσότερη πλύση εγκεφάλου

Η «νομιμοποίηση είναι αναπόφευκτη», το μήνυμα Μαφίας - Ροκφέλερ & CO


Το Συμπέρασμα του Διεθνούς Φόρουμ του ΟΗΕ για τη «Μετανάστευση και την Ανάπτυξη» ήταν βασικά ένα.... «Χρειάζεται περισσότερη πλύση εγκεφάλου» , και χορηγίες για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές.


«Τα κράτη θα πρέπει προληπτικά να διεξάγουν συστηματικά εκστρατείες για τον θετικό ρόλο των μεταναστών» , τόνισε η Μισέλ Κλάϊν Σόλομον που εκπροσωπούσε τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Η Μισέλ Κλάϊν Σόλομον!!!!
Δεν τηρούν πια ούτε τα προσχήματα. Δεν χρειάζεται να τους αλλάξουν όνομα.
Μετά την υπογραφή στην «ούγια», τι άλλο να προσθέσει κανείς για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές;

Το φαινόμενο της «ενίσχυσης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», προβληματίζει τις κυβερνήσεις, όπως προέκυψε από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους, ενώ οι αρμόδιοι διεθνείς Οργανισμοί συνέστησαν την «πρόληψη» και «καταπολέμηση» του φαινόμενου.
«Ρατσισμός» και «ξενοφοβία» είναι τα δύο βασικά στερεότυπα, που ανέπτυξε η προπαγάνδα της Νέας Τάξης. Με αυτό τον τρόπο προσδιορίζουν την αντίσταση της Δημοκρατίας, στην προσπάθεια κατάλυσης των κρατών στο δρόμο για την «παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση».

«Πρόληψη» και «Καταπολέμηση», σημαίνει περισσότερη πλύση εγκεφάλου, περισσότερα λεφτά για τις ΜΚΟ, και περισσότερα λεφτά για τα λαμόγια, που θα οργανώνουν της επικοινωνιακές εκστρατείες.

Ο υπόκοσμος και το παρακράτος του αντιρατσισμού, χρειάζεται περισσότερη χρηματοδότηση, ώστε να αντιληφθούμε, οι Έλληνες, τα οφέλη που δεν βλέπουμε από την κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας. Από στην εισβολή εκατομμυρίων λαθροψηφοφόρων . Από τον Εξισλαμισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Τα μεταναστευτικά ρεύματα προς την Ευρώπη δεν έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια παρά την περί του αντιθέτου εντύπωση που δημιουργείται ενώ αντίθετα, σε περιόδους οικονομικής κρίσης η μετανάστευση προς τον ανεπτυγμένο κόσμο παρουσιάζει κάμψη και ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αύξηση». Διαπίστωσαν οι σύνεδροι στο Παγκόσμιο Φόρουμ του ΟΗΕ.
Σιγά τη διαπίστωση. Η κρίση μείωσε το εισόδημα των πελατών, και την κατανάλωση ναρκωτικών. Οι τιμές έπεσαν. Οπότε μειώθηκαν και τα εισοδήματα στις χώρες προέλευσης, που θα κάλυπταν τα ναύλα.

Αλλά γιατί βαφτίζουν «μεταναστευτικά ρεύματα » τη μεταφορά και το εμπόριο δυστυχισμένων ανθρώπων από τη μαφία;
Γιατί δεν ζήτησε το «Φόρουμ», νόμιμη μετανάστευση για να τελειώνουμε;
Πλάτες στην μαφία κάνουν;

Τα κράτη πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εκπαιδευτική «αναβάθμιση» των μεταναστών είπε η Μισέλ Κλάϊν Σόλομον.
Και γιατί παρακαλώ τα κράτη; Χάθηκαν οι τραπεζίτες; Γιατί να πληρώσει το σύνολο των φορολογουμένων κάθε χώρας, και όχι ο Ροκφέλερ, ο Ρότσιλντ και οι άλλοι, ραβίνοι του χρήματος;

«Πανευρωπαϊκά, το 50% των μεταναστών είναι εκτός της αγοράς εργασίας. Εχουν εξελιχθεί στους αποδιοπομπαίους τράγους της κρίσης, των οποίων παραβιάζονται τα δικαίωματα», τόνισε η κ. Σόλομον.
Λογική την αγωνία της. Αφού όμως τους έφεραν, πρέπει να τους βάλουμε και στο τραπέζι, να μοιραστούμε το φαγητό μας. Αυτά πιστεύει και ο Ιερώνυμος.

Η ανάγκη για εφαρμογή πολιτικών εκπαίδευσης και κατάρτισης των μεταναστών και των παιδιών τους τονίσθηκε ιδιαιτέρως στο Φόρουμ.
Ο γενικός διευθυντής του τμήματος Διεθνούς Μετανάστευσης του ΟΟΣΑ Ζαν Κριστόφ Ντιμόντ σημείωσε ότι «υπό τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης συνιστάται να μην διακοπούν τα προγράμματα ένταξης και στήριξης των μεταναστών.
Δώστε , δωρεάν σπίτια και περίθαλψη, από λεφτά των « ηλιθίων φορολογουμένων». Σιγά το συμπέρασμα. αυτό γίνεται τόσα χρόνια στην Ελλάδα;

Οι μεταναστευτικές πολιτικές πρέπει να αμβλυνθούν και σε καμία περίπτωση να μη σκληρύνουν, τονίσθηκε στο Φόρουμ.
Οι μετανάστες που χάνουν την εργασία τους θα πρέπει να έχουν «περίοδο χάρητος» και να μην απελαύνονται από τις χώρες όπου έχουν διαθέσει για χρόνια την εργατική τους δύναμη.
«Η νομιμοποίηση θεωρείται προβληματική από κάποια κράτη, αλλά ίσως είναι αναπόφευκτη», τονίσθηκε από τον Νοτιοαφρικανό Γιόχαν Φικ στα συμπεράσματα της στρογγυλής τράπεζας που ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση της μετανάστευσης στην εποχή οικονομικής κρίσης.
Ειδικά για την πολιτική επαναπατρισμού που προωθεί η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, σημειώθηκε ότι πρέπει να ενισχυθούν τα λεγόμενα «χαμηλότοκα δάνεια αναχώρησης» και τα προγράμματα επαναπατρισμού.
«Πληρώστε τους για να φύγουν».
Αυτό είναι το συμπέρασμα
Σπ.Χ

ΥΓ. Μεροκάματο 6650 ευρώ για Αλβανούς «μετανάστες»

Στην Καλαμάτα συνελήφθησαν συνολικά εννέα Αλβανοί«μετανάστες», οι οποίοι είχαν συστήσει, εγκληματική οργάνωση εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών.
Οι πέντε από τους εννέα πιάστηκαν στη λυόμενη κατοικία που διέμεναν, στο 2ο χλμ. του δρόμου Ασπροχώματος- Πύλου , και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 κιλά χασίς σε συσκευασία του ενός κιλού , 45 γραμμάρια κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές και δέκα κινητά τηλέφωνα. Οι άλλοι 4 «έμποροι επί ποδός», συνελήφθησαν κατά την «εργασία», και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) σε φούντα και 1,1 γραμμάριο κοκαΐνης, καθώς και 6.650 ευρώ από την είσπραξη της ημέρας.
Στην Ελληνοαλβανική μεθορίο, η αστυνομία ( 4ης Νοεμβρίου) έπιασε ογδόντα εννέα δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 177 κιλών και 318 γραμμαρίων, που έκανε «εισαγωγή» η «θυγατρική της αλβανικής μαφίας», στην Ελλάδα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου