Χρήστες OnLine

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΪΔΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΧΑΜΗΛΗ


ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ... ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Αντιγράφουμε από το πληροφορημένο taxalia

Όπως είναι γνωστό, ο 61χρονος Νικόλαος Στοϊδης, από την Έδεσσα, διαχειριστής της ιστοσελίδας bulgarmak και "πρόεδρος" της οργάνωσης "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα", συνελήφθη στο σπίτι του στην Έδεσσα δικάστηκε και πρωτοδίκως καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 23 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 3.500 ευρώ. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κ.Στοϊδης, κατείχε παράνομα πλήθος όπλων και πυρομαχικών (για τα οποία και καταδικάστηκε), αρχαιοτήτων, αλλά και Η/Υ με πλήθος αρχείων, που περιέχουν προσωπικά στοιχεία (από φωτογραφίες, μέχρι σκαναρισμένες ταυτότητες!) δικαστικών, αστυνομικών και δημοσιογράφων.


Για την υπόθεση της παράβασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διενεργείται χωριστή έρευνα από τις αρχές, καθώς ο υπολογιστής του Στοϊδη, κατασχέθηκε και βρίσκεται στα εργαστήρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Εκτός από τα παραπάνω όμως, στο σπίτι του 61χρονου βρέθηκαν και τρεις νεκροκεφαλές.
Ο κ.Στοϊδης, ισχυρίστηκε ότι είναι το κρανίο της μητέρας του (!) και άλλων προγόνων του .
Ο δικαστής της Έδεσσας, δέχθηκε τον ισχυρισμό του και τον απήλλαξε από τις κατηγορίες της περιύβρισης νεκρού.
Ο Εισαγγελέας εφετών Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μπόμπολης όμως είχε διαφορετική άποψη !
Έτσι, άσκησε χθες Δευτέρα, έφεση εναντίον της απόφασης με την οποία καταδικάστηκε ο Ν.Σ. σε φυλάκιση 23 μηνών, θεωρώντας την ποινή χαμηλή και -το σημαντικότερο- διέταξε εξέταση D.N.A. για τα κρανία που είχε στο σπίτι του ο Ν.Σ. !


Εντυπωσιακή εξέλιξη, αλλά εμείς στο taxalia, που γνωρίζουμε την ψυχοσύνθεση του Νικόλα, εκτιμούμε ότι όντως τα κρανία ανήκουν σε προγόνους του Στοϊδη και δεν θα αποκαλυφθεί κάτι τραγικότερο. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικά ιδιόρυθμος (και έχει πολλούς εχθρούς στο χώρο των ψευτομακεδόνων, που θα ήθελαν να τον δουν ....ισόβια).
Ο Στοϊδης τους έκανε μεγάλη ζημιά, συνδέοντας εθνικά τους λίγους "μειονοτικούς" της περιοχής, με τη Βουλγαρία, ενώ οι τελευταίοι θέλουν να αποκοπούν από το Βουλγαρικό τους DNA και να δημιουργήσουν μια νέα Άρεια Φυλή: τα μακεδονοειδή.


Σημ. "Στόχου": Έχουμε την βεβαιότητα ότι ο Εισαγγελέας διέταξε την εξέταση του DΝΑ από τα κρανια που βρέθηκαν σπίτιτου Στοϊδη εξετάζοντας τον παρελθόν του και λαμβάνοντας υπόψιν του παλαιότερες ενέργειες του κατηγορούμενου να δημιουργήσει κάλπικα ιστορικά δεδομένα, όπως την ιστορία που έχουμε περιγράψει πριν λίγες μέρες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και όχι γιατί υποπτεύεται κάτι άλλο (π.χ. εγκληματική ενέργεια κατά ζωής). Όσο για τη "ζημιά" που έκανε σε κάποιους ο Στοίδης, ναι μεν συνομολόγησε την Βουλγαρική καταγωγή του και την κοινή καταγωγή άλλων που επιβουλεύονται την Μακεδονία, αλλά δεν το έκανε και για το καλό μας... Το μίσος του για την Ελλάδα είναι απύθμενο. Ψάχνουμε λόγους για να τον λυπηθούμε και η ιδιορυθμία του και η γραφικότητα του δεν μας αρκούν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου