Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009

ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ 25% ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ο εβραιος ανθελληνας ΣΟΡΟΣ

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣΑπαρατήρητη από το σύνολο του Τύπου πέρασε η συνέντευξη του Εβραίου μεγαλοχρηματιστή Τζόρτζ Σόρος στον Αλέξη Παπαχελά, που δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

1) Από τότε που ξέσπασε η παγκόσμια οικονομική κρίση (εδώ κι ένα χρόνο) και ο καταποντισμός των Χρηματιστηρίων, ο Εβραίος Μεγιστάνας και χρηματοδότης κάθε ανθελληνικής δραστηριότητος είχε κέρδη 25%:!.. «Νομίζω πως προστάτευσα πολύ καλά τα κεφάλαιά μου», ανέφερε επί λέξει ο 79χρονος Εβραίος στον Αλέξη Παπαχελά, επιβεβαιώνοντας τα «ρατσιστικά» σενάρια για το ποιοί κέρδισαν από το πρόσφατο οικονομικό κράχ.

2) Επιβεβαιώνοντας ότι οι Εβραίοι δεν γούσταραν τον Μπούς Τζούνιορ, ο Σόρος αποκάλυψε στον Παπαχελά ότι το 2004 ξόδεψε 15 εκατομμύρια δολάρια για να ρίξει τον πρώην Πλανητάρχη, αλλά δεν τα κατάφερε…

3) Ο Σόρος είχε μόνο καλά λόγια για τον Τζέφρυ Παπανδρέου, με τον οποίον συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά οι πολιτικοί συντάκτες «έθαψαν» την συνάντηση, κατόπιν άνωθεν εντολής.

4) Το πιο ωραίο είναι άλλο: Ο Παπαχελάς πήγε τον Σόρος στο Νέο Μουσείο Ακροπόλεως και μετά χρειάστηκε να τον γυρίσει πίσω στην «Αθηναϊκή Λέσχη» Αμερικής και Πανεπιστημίου. Τα παιδιά των Stage είχαν αποκλείσει το Σύνταγμα επί ώρες και τελικά ο Παπαχελάς και ο Σόρος αναγκάστηκαν να βγούν έξω από το αμάξι και να πάνε με τα πόδια στον προορισμό τους!.. «Μα δεν έχετε νέα κυβέρνηση και διαδηλώνουν ήδη;» ήταν το εύγλωττο ερώτημα του Μεγιστάνα Εβραίου προς τον Παπαχελά, ο οποίος ήθελε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου