Χρήστες OnLine

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Σημαντική αύξηση των Εμφυλίων στην Αφρική..και των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη έως το 2030

Δεκάδες εκατομμύρια λαθρομεταναστών πρόκειται να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη(και προς την… Ελλάδα(!) φυσικά, μέσω Τουρκίας, ως συνήθως.)

Σύμφωνα με μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστήμιου της Καλιφόρνιας, προβλέπεται σημαντική αύξηση των εμφύλιων συρράξεων στην Αφρικάνικη Ήπειρο την επόμενη 20ετία. Η μελέτη βασίζεται σε σοβαρά στοιχεία και στατιστικές, ωστόσο η βάση αυτού του πορίσματος μπορεί να θεωρηθεί πρωτοφανής, καθώς οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο αριθμός των 400.000 θυμάτων πολέμου που υπολογίζουν ότι θα προστεθούν τα έτη αυτά, θα οφείλεται στην επικείμενη αύξηση της θερμοκρασίας στην Ήπειρο αυτή!


Με βάση έρευνα κι ανάλυση στοιχείων που αφορούν την εξέλιξη των εμφυλίων το διάστημα 1981-2002, οι ερευνητές παρατήρησαν συσχέτιση που αφορά τις εναλλαγές της θερμοκρασίας και την αυξομείωση των πολεμικών συγκρούσεων. Με απλά λόγια, υποστηρίζουν ότι η αύξηση της θερμοκρασίας επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά και προφανώς οδηγεί στην βία. «Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα συνεπή» ισχυρίζονται οι επιστήμονες.

Η υπερθέρμανση της Αφρικής λοιπόν μπορεί να προκαλέσει άνοδο των εγκλημάτων πολέμου, αλλά και μείωση της ελπίδας ότι κάποτε η Ήπειρος αυτή θα ορθοποδήσει, και θα πάψει επιτέλους να αποτελεί αφετηρία εκατομμύρια μεταναστών κατευθυνόμενων προς την Ευρώπη, πράγμα που βάσει της λογικής θα ενισχυθεί παράλληλα με αυτά που ισχυρίζονται οι ερευνητές. Οι καπιταλιστές της Δύσης εκτός από τις άμεσες μεθόδους, συμβάλλουν και με έμμεσο τρόπο στην παγκοσμιοποίηση και στον θάνατο των Εθνών και των Λαών, καθότι οι κλιματικές αλλαγές είναι προϊόν του δικού τους συστήματος και μόνο.


Μακάρι να διαψευστούμε κι εμείς με την σειρά μας για τα εγχώρια κοινωνικά προβλήματα που σίγουρα θα διογκωθούν, αλλά τα αποτελέσματα και σε αυτή την περίπτωση είναι ιδιαίτερα συνεπή… Πράσινη Πτέρυγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου