Χρήστες OnLine

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Πάνε για “ελληνοποίηση” εκατοντάδων χιλιάδων ξένων

Σήμερα το πρωΐ στην Πλατεία Αττικής λαθρομετανάστες μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους

185386-exw


Για 250.000 “ελληνόπουλα” που δεν τα αναγνωρίζουμε μίλησε ο γνωστός αριστερός σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, αναφερόμενος στις 250.000 παιδιά ξένων, που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και που θέλουν να τα κάνουν αυτομάτως Έλληνες πολίτες! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός προστασίας του πολίτη(;) ή του λαθρομετανάστη(;) Χρυσοχοΐδης, ο οποίος δήλωσε στην “Ελευθεροτυπία” ότι “τα παιδιά μεταναστών, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα δεν θα υφίστανται καμμιά συνέπεια μέχρι να τακτοποιηθούν”…


Παίρνοντας σαν δεδομένο τον δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας, αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για μία δημογραφική αλλοιώση της τάξεως του 15%, η οποία συνετελέσθη χωρίς ποτέ κανείς να ρωτήσει γι’ αυτό τον ελληνικό λαό! Το αντίθετο! Ο Ελληνικός Λαός είναι εντελώς αντίθετος με όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία 20 χρόνια, τα οποία αποτελούν κυριολεκτικά μία εισβολή εις βάρος της χώρας μας.


Τον καθορισμό του Έλληνα τον προβλέπει η Ιστορία, τον προβλέπουν ακόμη και αυτοί οι ίδιοι οι νόμοι που αυτοί οι ίδιοι ψήφισαν! Το προβλέπει η ίδια η ουσία της ιδρύσεως του νέου Ελληνικού κράτους και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε αντιρατσιστής να τον αλλάξει βαφτίζοντας “έλληνα” τον οποιοδήποτε έχει έλθει παράνομα στην Πατρίδα μας!


Υ.Γ.: Σήμερα το πρωΐ στην Πλατεία Αττικής λαθρομετανάστες μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους παρουσία Ελλήνων κατοίκων της περιοχής… Έτσι έχουν καταντήσει την Ελλάδα και αντί να συμμαζέψουν τα πράγματα, την θέλουν ακόμη χειρότερη.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου