Χρήστες OnLine

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ...ΠΑΝΤΕΙΟΥ



Ο γνωστός Ιταλός συγγραφέας και πανεπιστημιακός, Αλφρέντο Μπονάνο, είναι ο 72χρονος συλληφθείς για τη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς στα Τρίκαλα.


Συνελήφθησαν για ληστεία ο Αλφρέντο Μπονάνο και ο Χρήστος Στρατηγόπουλος

Μάλιστα, τον Μάρτιο 2009, ο Α. Μπονάνο έδωσε σειρά διαλέξεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σχετικά με το έργο του «Κυριαρχία και εξέγερση στη μεταβιομηχανική κοινωνία».

http://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/16346.html

Ποιος είναι ο Αλφρέντο Μπονάνο

Ο Αλφρέντο Μπονάνο είναι ο θεωρητικός του λεγόμενου «συγκρουσιακού αναρχισμού», ηγετικό στέλεχος της «autonomia operaia», με μεγάλη επιρροή στα επαναστατικά κινήματα της γειτονικής χώρας. Στην Ιταλία είναι πασίγνωστος τόσο για τα βιβλία και τις διαλέξεις του όσο και για την εμπλοκή του σε διάφορες υποθέσεις που απασχόλησαν τις Αρχές.

Από το 1977 οπότε και απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη λόγω του δοκιμίου του «Armed Joy», όπου τασσόταν υπέρ των ενόπλων επιθέσεων εναντίον του κράτους, μέχρι και το 2003 οπότε καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για ληστεία τραπέζης, ο Α. Μπονάνο βρισκόταν πάντα στο στόχαστρο των ιταλικών διωκτικών Αρχών, οι οποίες τον θεωρούν «ιδεολογικό μέντορα» βίαιων ενεργειών κατά κρατικών στόχων.

Η εμπλοκή του στη βομβιστική υπόθεση του Παλάτσο Μαρίνο, το 1997 ήταν ίσως η σοβαρότερη υπόθεση στην οποία ενεπλάκη.

Μετά την καταδίκη του αποφυλακίστηκε πρόωρα το 2006 για λόγους υγείας. Με τον Έλληνα συλληφθέντα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ληστείες και στην Ιταλία, αλλά αθωώθηκε, συνδεόταν εδώ και πολλά χρόνια και μέσω αυτού διατηρούσε στενές σχέσεις με Έλληνες ομοϊδεάτες του. Είχε μάλιστα καταθέσει ως μάρτυρας σε γνωστές υποθέσεις στο παρελθόν.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Αλφρέντο Μπονάνο βρέθηκε στην Ελλάδα για μια σειρά διαλέξεων με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Κυριαρχία και εξέγερση στην μεταβιομηχανική κοινωνία». Το πρόγραμμα περιελάμβανε συζήτηση στο Πάντειο και σε ακόμη πέντε πόλεις (Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα).

Οι διαλέξεις του Ιταλού αναρχικού ήταν ανοικτές στο ευρύ κοινό και πλήθος φοιτητών και ομοϊδεατών του έσπευσε να τις παρακολουθήσει. (πηγή)

η εξίσωση αναρχία=έγκλημα βρίσκει και διεθνή επιβεβαίωση

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι γνωστό πως έχουν βρει στέγη εκτός από αναρχικούς εγκληματίες ένοπλους ληστές όλοι οι λοιποί συγγενείς που ΔΥΣΤΥΧΩΣ το κράτος τους ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να διδάσκουν τα παιδιά μας.

Μερικά χρήσιμα λινκς προς ενημέρωση

ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΗΔΕΣ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ: «Αρπάξαμε τις περιουσίες των Σκοπιανών!!!»

Η συμμορία της Παντείου ξαναχτυπά. Kύματα ενθουσιασμού στα Σκόπια, από τοποθέτηση Έλληνα καθηγητή

Τα «Σοράκια» του Παντείου έσπασαν τα μούτρα τους…

Πάντειο: Οι «αντιεξουσιστικές» συμμορίες εν δράσει

ΝΕΟ INDYMEDIA ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ;;

610.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ!

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου