Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

H μεγάλη κοτσάνα του Debate!! ψεματα και παραπληροφορηση των Οικολόγων Πράσινων στο μεγαλειο της

Μα πραγματικά αυτός ζεί στην Ελλάδα; Οι απαντήσεις του αφορούσαν μια άλλη πραγματικότητα, χωρίς προβλήματα...


Τον ρώτησε ο Ευαγγελάτος ποια είναι η γνώμη του για τους παράνομους μετανάστες και απάντησε:




"Δεν μπορεί να έρθει κάποιος μετανάστης νόμιμα".



"Θα ενδυναμώσει την Μακεδονία η σύνθετη ονομασία των Σκοπίων. Θα ακουστεί σαν περιφέρεια καλύτερα στην Ευρώπη η Μακεδονία!!!!

Περιφέρια ποιανού; Βρε οικότροφε την Μακεδονία την ξέρει όλος ο κόσμος. Δεν περιμένει τα Σκόπια και την Αλβανική μειονότητα που βρίσκεται από πίσω για να την μάθει...

Μαζέυτε πια τον κάθε ηλίθιο πληρωμένο ανθέλληνα αριστερό. τους πληρώνουμε που τους πληρώνουμε.. πρέπει να ακούμε και την προπαγάνδα και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ????


Μαυρίστε τους Οικολόγους πράσινους. Ξεμπροσιάστηκαν με τον Νίκο Χρυσόγελο και όσα είπε για την Μακεδονία σε ερώτηση του Ανδρέα Κωνσταντάτου από το ALTER για τις θέσεις Τρεμόπουλου σε πάνελ με το φιλοσκοπιανό σωματείο "Ουράνιο τόξο": "Μην κοιτάμε πίσω, δεν μας συμφέρει να έχουμε εχθρούς γιατί μαζί απειλούμαστε.

Η ιστορία δεν πρέπει να εμπλέκεται με την Πολιτική".

Ρε άντε να χαθείτε όλοι σας. Ουστ από εδώ που επιμένετε κιόλας αντί να ζητήσετε συγνώμη από τους Μακεδόνες στην Βόρεια Ελλάδα.



ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ : Σε ερώτηση προς το Χρυσόγελο, για την τοποθέτηση του προέδρου των Οικολόγων Τρεμόπουλου, ότι η Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ήταν Ελληνική κατά την ένωσή της με την Ελλάδα και ότι θα πρέπει να ντρεπόμαστε ως Έλληνες για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ένωση αυτή, ο Χρυσόγελος είπε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!!

Ακούει τι λέει; Θα τον μαζέψει κανείς;;;;
Εεεε, με αυτό μπορώ να κλείσω την τηλεόραση. Και πολύ είδα αυτό το τσίρκο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου