Χρήστες OnLine

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

EΠΙΤΕΛΟΥΣ - Συλλήψεις για επεισόδια στα Εξάρχεια

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για συμμετοχή στις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στα επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα στην περιοχή των Εξαρχείων...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας οι συλληφθέντες ηλικίας 21, 26, 27 και 29 ετών συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 50 ατόμων και πρωτοστατούσαν σε απανωτές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, μπουκάλια, πέτρες κι άλλα αντικείμενα εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ και ομάδας της ΟΠΚΕ, κοντά στα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη που άρχισαν στη 1.40 τη νύχτα και κράτησαν αρκετή ώρα.

Κατά τη διάρκεια των επιθέσεων τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και προκλήθηκαν ζημιές σε δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, ενώ οι νεαροί τοποθέτησαν κάδους απορριμμάτων ως οδοφράγματα στην οδό Διδότου και σε άλλους δρόμους της περιοχής, στους οποίους έβαλαν φωτιές.

Δύο από τους συλληφθέντες ενώ κρατούνταν στην ασφάλεια ανέφεραν τραυματισμό και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου ο ένας μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επέστρεψε στα κρατητήρια, ενώ ο δεύτερος παρέμεινε για νοσηλεία.

Επίσης στην περιοχή των Εξαρχείων συνελήφθη κι ένας ακόμα 19χρονος με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας γιατί έκανε γκράφιτι στους τοίχους. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.

ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου