Χρήστες OnLine

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


...
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ! ΕΘΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΛΕΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 9ΧΡΟΝΟΥ

ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τον εννιάχρονο γιό ανωτάτου στελέχους του κοινοβουλευτικού αλβανικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας απήγαγαν άγνωστοι χθές το απόγευμα στα Σκόπια. Ο μικρός βρισκόταν μαζί με έναν ακόμη συνομήλικο φίλο του και τα ποδήλατα τους σε πάρκο πολύ κοντά στην οικεία της οικογένειας στα Σκόπια και πλησίον της Λεωφόρου Εντουαρντ Κένεντυ (Έχουν ΚΑΙ Λεωφόρο Μπούς στα Σκόπια). Στις 16 και 30 τοπική ώρα ένα άσπρο FIAT χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας προσέγγισε τα δύο παιδιά και άγνωστοι δράστες που επέβεναν σε αυτό άρπαξαν τον ενιάχρονο γιό του Φατίρ Ετεμί.

Ο Φατίρ Ετεμί εκτός από την μεγάλη οικονομική επιφάνεια που έχει (κι όχι μόνο για τα δεδομένα των Σκοπίων) έχει ιδιαίτερη πολιτική και κοινωνική ισχύ στην γειτονική χώρα ανάμεσα στο Αλβανικό στοιχείου που αποτελεί τουλάχιστον το 1/3 του πληθυσμού. Η οικογένεια του μικρού δεν επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τα ΜΜΕ ενώ συνεργάζεται με την τοπική Αστυνομία. Παρ’ όλα αυτά όμως ο πατέρας του 9χρονου φρόντισε να διαρεύσει προς τα έξω ότι εικάζονται εθνικοπολιτικοί λόγοι γύρω από την απαγωγή του γιού του.

Να σημειωθεί ότι όπως έχουμε ενημερώσει από τον «ΣΤΟΧΟ» και το www.stoxos.gr η Νέα Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων τις τελευταίες ημέρες όταν αποφασίστηκε η ένωση της με το άλλο αλβανικό κόμμα το DPA του Θάτσι δημιουργόντας κατά δικές τους δηλώσεις ένα ενιαίο Αλβανικό Εθνικό Κίνημα σε αντιδιαστολή με το συνεργαζόμενο με τον Γκρουέφσκι DUI. Με την κατάσταση που επικρατεί στα Σκόπια ανα πάσα στιγμή ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. Βέβαια το πιθανότερο είναι οι δικοί μας χωμένοι μέ τα μούτρα στις εκλογές να μην το πάρουν χαμπάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου