Χρήστες OnLine

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Τι γινεται στην υπολοιπη Ευρωπη με το δικαιωμα ψηφου στους μεταναστες?





πηγή

Πρωτοπορος ο ΓΑΠ!!!

Ειδικα επειδη η ελληνικη κοινωνια ειναι πολυ μορφωμενη και ωριμη, επειδη εχει ενσωματωσει αριστα τους μεταναστες και επειδη εχει πολιτισμενους γειτονες που ουδεποτε θα τολμουσαν να χρησιμοποιησουν πληθυσμιακο οπλο εναντιον της Ελλαδας, ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

Για αλλη μια φορα, πιονιεροι στην Ευρωπη, πρασινη αναπτυξη, μηδεν εις το πηλικιο και κατω απο το πηλικιο!

Οχι αλλες μαιμουδιες. Λεμε ΝΑΙ στην ωριμη ψηφο του μεταναστη. Λεμε ΟΧΙ στον καθε αμορφωτο και ανιδεο Ελληνα του εξωτερικου που επειδη εζησε λιγα χρονια σε μια αλλη χωρα και ισως ξερει 5 γραμματα, εχει την εντυπωση πως μπορει να εχει την ιδια κριση με τον Σαρλατ.

Προς Θεου, θα καψουν τη χωρα οι Ελληνες του εξωτερικου! Δεν ξερουν απο ρουσφετι, δεν τον καταλαβαινουν. Δεν ξερουν να το ζητουν καν. Τους μιλα ο γιατρος με σποντες για φακελακι και θελουν 10 λεπτα να παρουν φωτια να καταλαβουν τι εννοει ο χριστιανος. Δεν τους δινουν αποδειξη και τους κακοφαινεται. Εχουν ξεσυνηθισει στο λαικισμο και δεν πιστευουν αμεσως ολες τις αερολογιες.

Η Ελλαδα τα παει τοσο καλα, ειναι μια χωρα υποδειγμα με προοπτικη, με αξιες, τι παραπανω θα μπορουσε να προσφερει μια αλλη οπτικη γωνια απο εναν που ζει στη Γερμανια, τη Βρεταννια, τη Γαλλια, την Ολλανδια και αλλες τετοιες υπαναπτυκτες χωρες?

Τελικα ακομα και οι ομογενεις που μια ζωη λεν πως μια μερα θα επιστρεψουν στην Ελλαδα, δεν το κανουν, παρα μονο τα καλοκαιρια, γιατι καταντας να αγαπας μεν την Ελλαδα, αλλα οχι τους Ελληνες. Οποτε ο αλλος διατηρει ενα σπιτι για το καλοκαιρι. Επιπλεον, το να τα πονταρεις ολα οσα εχεις κερδισει σε μια ζωη σε ενα κρατος με αμφιβολο μελλον ως εθνος και ως υποσταση, ειναι παρακινδυνευμενο.

Δεν κοιτατε τα χαλια της Ελλαδας, η ψηφος του Ελληνα του εξωτερικου ειναι που θα σας καταστρεψει, ενω του καθε μεταναστη ειναι πιο ποιοτικη.

Ο Ελληνας εχει καταντησει σαν τον αλκολικο, που του εχει σαπισει το συκωτι και το μονο που ξερει να λεει ειναι "Αφηστε να πιω μονος, ποιος εισαι συ που θα μου πεις τι να κανω".

Οταν η Ελλαδα ειναι σε αναγκη, απο το Β Παγκοσμιο πολεμο και μετα, ειτε σε πεινα ειτε σε καταστροφες ειτε σε εθνικα θεματα, παντα περιμενει τη διασπορα να την ξελασπωσει. Ολες οι χωρες της Ευρωπης εχουν καταλαβει αν μη τι αλλο την πολιτικη δυναμη του να κρατας κοντα στον κορμο τη διασπορα σου και τους διευκολυνουν στην ψηφο. Η Ελλαδαρα, με την καταπληκτικη οικονομια και την ασφαλεια, δεν εχει τετοια αναγκη.

Η Ελλαδα ειτε θα ξυπνησει συντομα ειτε θα περασει σε πολυ ασχημες καταστασεις. Δεν ξερω τι απο τα 2. Εγω αν ημουν Ελληνας πολιτικος, θα εκανα ταμα να πηγαινουν να ψηφιζουν οι αποδημοι, γιατι τουλαχιστον οι περισσοτεροι ειναι μορφωμενοι και εχουν δει τον εξω κοσμο.

Περιμενετε το GAP για σωτηρια. Κι οταν φυγετε και σεις για εξω, απο την φαλιρισμενη Ελλαδα που θα εχει γινει το αποχωρητηριο λαθρομεταναστων της Ευρωπης και η Ευρωπη δε θα δινει αλλο πακετο, ως γινεται συνηθως, θα ερθετε στους παλιους "πατριωτες" σας πρωτα για βοηθεια στην ξενη χωρα. Τοτε θα ξαναγινουμε Ελληνες. "Πατριωτακια" μαλιστα.

Ελλαδα και Αλβανια, μαζι πρωτοπορια στη μη αποδοση ψηφου στους αποδημους.

Το ειρωνικοτερο ειναι, πως δεν ξερω κατα ποσον το ελληνικο εθνος θα ευδοκιμει για πολυ ακομα στην Ελλαδα. Το σιγουρο ειναι πως θα καταντησει το ελληνικο πνευμα να διατηρειται καλυτερα στις ελληνικες κοινοτητες του εξωτερικου παρα σε αυτο στο οποιο θα εχει μεταμορφωθει η Ελλαδα.

Στον αγωνα για επιβιωση παντως, ο Ελληνας της Ελλαδας, ειναι ειδος υπο εξαφανιση. Δεν ειναι ανταγωνιστικος, δεν αναπαραγεται, δε θελει να βελτιωθει, προτιμα να ψηφιζουν οι ρουσφετολογοι μονο και μονο επειδη μενουν Ελλαδα, δεν αλλαζει τιποτα, παρα μονο πανηγυριζει με τη νικη του κομματος. Και περιμενει να σωθει. Ο Σαρλατ ειναι το μελλον. Και αντικειμενικα να το δει κανεις, ο Σαρλατ προσαρμοστηκε καλυτερα. Ειναι ανταγωνιστικος. Μπορει να μη μιλαει καλα ελληνικα αλλα καταφερε να μπει υποψηφιος κομματος. Εχει μαθει τους γηγενεις να φοβουνται τη θρησκεια του. Αυξανεται σε αριθμο , εχει πετυχει να θεωρειται απο τους γηγενεις φυσικο να αυξανεται ακατασχετα σε αριθμο και σε λιγο να ψηφιζει.

Η Ελλαδα νομοτελειακα του ανηκει.

Κ.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου