Χρήστες OnLine

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Σύλληψη μέλους και εξάρθρωση αλβανικης εγκληματικής οργάνωσης


Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου και του Αστυνομικού Σταθμού Στύρων- Ευβοίας, συνελήφθη βραδινές ώρες, στα Νέα Στύρα-Ευβοίας, 22 χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του (των οποίων τα στοιχεία ταυτότητος εξακριβώθηκαν, αλλά διαφεύγουν προς στιγμήν της συλλήψεως), είχαν συγκροτήσει, προ ενός έτους τουλάχιστον, δομημένη και με διαρκή δραστηριότητα ομάδα με σκοπό την κακουργηματικής μορφής διάπραξη κλοπών, κυρίως σε εξοχικές κατοικίες της περιοχής Καρύστου αλλά και των όμορων αυτής, περιοχών στη Νότια Εύβοια.

Τα μέλη της οργάνωσης, για την ευόδωση του εγχειρήματός τους και προς διευκόλυνση ανάπτυξης της δράσης τους, είχαν αφαιρέσει από την περιοχή, ένα φορτηγό (το οποίο χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των κλοπιμαίων), καθώς και τρία δίκυκλα μοτ/τα (για την μετακίνηση των μελών της ομάδας), τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Υπό το βάρος αδιάσειστων σε βάρος του συλληφθέντος στοιχείων, και αφού βρέθηκαν-ύστερα από έρευνα- στην κατοχή του, πλειάδα προϊόντων εγκληματικής δράσης (κλοπιμαία), ο 22 χρονος- οποίος διέμενε στην χώρα μας παράνομα-, ομολόγησε σωρεία κλοπών-διαρρήξεων κατοικιών, που είχε διαπράξει η οργάνωση στις παραπάνω τοποθεσίες, ενώ υπέδειξε ερημική περιοχή, υφιστάμενη μεταξύ του χωριού.

www.evianews.com

ευτυχως που οι παρανομοι αλλοδαποι ανεβαζουν το επιπεδο της ελλαδας, οπως μας πληροφορουν οι αριστεροι του κκε και του συριζα, οι ανθελληνες και τα πρακτορακια. συμμοοριες αλβανων παντου, παρανομοι δολοφονοι σε λη την Ελλαδα. πειτε ευχαριστω στην αριστερα της "προοδου" τωρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου