Χρήστες OnLine

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Καταστρέφουν ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει το Έθνος!

Είναι ντροπή όταν οι ελλείψεις στις μονάδες είναι σημαντικές να έχουν μαζέψει όλα τα κοπρόσκυλα της μπουρζουαζίας να κάνουν δήθεν την θητεία τους, παραθερίζοντας στην Αθήνα!

Το διαβάσαμε στο γνωστό blog troktiko το οποίο είχε σαν πηγή πληροφοριών του δημοσίευμα της εφημερίδος το «Έθνος». Η πέρα για πέρα εξωφρενική είδηση έχει ως εξής: “Ο γιος πρώην κορυφαίου αξιωματούχου του Αρείου Πάγου υπηρετεί τη θητεία του στη βίλα που διαθέτει ο αρχηγός ΓΕΝ στον Σκαραμαγκά. Παρεμπιπτόντως, λέγεται ότι στην ίδια βίλα υπηρετούν τη θητεία τους 116 ναύτες!”



Σχόλιο Χρυσής Αυγής

Κατόπιν εξετάσεως του θέματος διαπιστώσαμε ότι δεν είναι αυτή η μοναδική μετάθεση-εφεύρεση στις Ένοπλες Δυνάμεις! Είναι ντροπή και αίσχος κάποιοι να μη υπηρετούν και να παίρνουν κατ’ ουσίαν τα απολυτήριά τους στο σπίτι ή άλλοι να υπηρετούν 45 ημέρες όπως ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β’ Αθηνών Αϊβαλιώτης, την ίδια στιγμή που κάποια παιδιά παίρνουν απολυτήριο από τον Έβρο και από την Λήμνο.


Είναι διπλή ντροπή όταν οι ελλείψεις από πλευράς προσωπικού στις μονάδες είναι σημαντικές να έχουν μαζέψει όλα τα κοπρόσκυλα της μπουρζουαζίας να κάνουν δήθεν την θητεία τους, παραθερίζοντας στην Αθήνα! Και καλά οι πολιτικοί που τα κάνουν αυτά τα πράγματα… Δεν περιμέναμε και τίποτε διαφορετικό. Είναι θλιβερό όμως ότι ανέχονται αυτές τις μεταθέσεις και το σκανδαλώδες λουφάρισμα κάποιων «εκλεκτών» οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτές και τις υπογράφουν.


Θεωρούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ό,τι εκλεκτότερο διαθέτει το Έθνος και επί τέλους ας το προστατέψουν πρώτα απ’ όλα αυτοί που έχουν καθήκον να το προστατέψουν, δηλαδή η φυσική ηγεσία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου