Χρήστες OnLine

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




Ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλους τους νομούς της χώρας – ΑΥΤΟΝΟΜΗ η συμμετοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκλογές – Πριν από λίγα λεπτά ανακηρύχθηκε και επίσημα από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Αυτό σαν ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ στους ψεύτες και τους κακοήθεις που έλεγαν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ γιατί εξυπηρετούμε… σκοτεινά συμφέροντα. Όλοι οι υποψήφιοι του Εθνικιστικού Κινήματος ανακηρύχθηκαν νόμιμοι σε όλη την επικράτεια. Σημειώνεται και τονίζεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και δεν στηρίζει κανένα..

ΛΑΟΣ και κανένα Καρατζαφέρη όπως διαδίδουν κάποιοι θλιβεροί κομματάρχες και κάποια ΜΜΕ της διαπλοκής. Από όλους εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές εξαρτάται να φτάσει η Αλήθεια στον λαό.

Το αμαρτωλό σύστημα εξουσίας και τα ΜΜΕ της διαπλοκής μας πολεμούν. Γίνετε όλοι εσείς η φωνή μας, από στόμα σε στόμα, από πόρτα σε πόρτα, παντού και σε όλους να πείτε και να μάθουν ότι σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο «ακραία» εθνικιστικό ασυμβίβαστο και απροσκύνητο, το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής! Έλληνες πατριώτες και Ελληνίδες πατριώτισσες, Εθνικιστές και Εθνικίστριες καλό αγώνα! Αγώνα για να τους αποδείξουμε πως υπάρχουν ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ!


Όσο για την «πατριωτική» λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει ξεπεράσει ακόμη και το indymedia, την γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας δυνατά, αγνοώντας τις βλακείες και τις μπούρδες των «εθνικοφρόνων» της πεντάρας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/21/%ce%b7-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b7-%e2%80%93-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/



Η Υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου στον Έβρο τους πείραξε. Γι’ αυτό τι έχουν να πουν;

Ζεϊμπέκ Αϊσέλ. Η υποψήφια της ΝΔ στην Ξάνθη. “Σήμερα λέω πως είμαι Τουρκάλα και είναι τιμή για μένα” δηλώνει: http://antiparakmi.blogspot.com/2009/09/blog-post_21.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
=============

Δημοσίευμα στην Θράκη για την Χρυσή Αυγή: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/19/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%b1%cf%85/


Μια απάντηση για την υποψηφιότητά μου στον Έβρο: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/10/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%cf%85/


UFO: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/21/%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-ufo-%cf%88%ce%b7/



Προεκλογική δράση στη Θεσσαλονίκη – ΣΠΑΣΤΕ την συνωμοσία της σιωπής!

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στη διασταύρωση, κοντά στο δημαρχείο Σταυρούπολης, κλιμάκιο συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε πολύωρη ενημερωτική δράση με φυλλάδια και πανώ.

Εκμεταλλευόμενοι την ώρα αιχμής του απογεύματος, οι συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια για την συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και τις θέσεις του Κινήματος, στους διερχόμενους οδηγούς. Επίσης, αναρτήθηκε πανώ με προεκλογικό μήνυμα.1809091Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν άγνοια για την συμμετοχή μας στις εκλογές, καθώς σκοπίμως δεν γίνεται καμία αναφορά από τα ΜΜΕ.
Στο λιγοστό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, θα ακολουθήσουν πολλές ανάλογες δραστηριότητες με στόχο να σπάσει στο δρόμο η συνωμοσία της σιωπής και να ενημερωθούν οι Έλληνες ποιός πραγματικά υποστηρίζει το συμφέρον του Έθνους.




«Εξάψαλμος κατά της “Στιγμής της Αλήθειας” από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας»: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/09/21/%e2%80%a6%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b7%ce%b4%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%83/#more-12374



Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ – «Αποφασίσαμε να μη Σας προδώσουμε»

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες, αποφασίσαμε με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αντιμετωπίζουμε την αυτόνομη συμμετοχή του Κινήματός μας στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την χώρα. Αποφασίσαμε να μη προδώσουμε τις 25.000 των δικών μας ανθρώπων, που σταθήκανε δίπλα μας στις 7 Ιουνίου.

Γνωρίζουμε απόλυτα τι θα αντιμετωπίσουμε και ήδη το αντιμετωπίζουμε. Ψηφοδέλτια που θα κρύβονται, κανάλια πλουτοκρατών μεγαλοεργολάβων, που δεν θα λένε λέξη για εμάς και άλλα πολλά… Την ξέρουμε την δημοκρατία τους και γι’ αυτό την πολεμάμε. Αποφασίσαμε να μη χαρίσουμε έστω και με τρόπο έμμεσο δια της απουσίας μας ούτε μια ψήφο αληθινού και ασυμβίβαστου Εθνικιστού στους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων. Αποφασίσαμε να διαχωρίσουμε έμπρακτα την θέση μας από κάποιους «πρώην», που με τα ίδια χέρια που σήκωναν σε «φασιστικό» χαιρετισμό τώρα τα έχουν σπάσει για να χειροκροτούν τον Καρατζαφέρη. Να διαχωρίσουμε την θέση μας από όλους αυτούς που έχουν αναγάγει την προσωπική τους ανέλιξη δήθεν σε πολιτική τακτική!
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Στις 7 Ιουνίου δώσαμε μια μάχη και την κερδίσαμε σύμφωνα με αυτά που εμείς θέλουμε και με τους τακτικούς στόχους που έχουμε θέσει. Πρέπει να κερδίσουμε και την μάχη της 4ης Οκτωβρίου, η οποία μη το λησμονείτε, είναι απλά και αυτή μία μάχη και όχι ο πόλεμος. Ο καθένας από εσάς και η κάθε μία από εσάς, που θέλετε να δώσετε χείρα βοηθείας στο Κίνημα των αληθινών Εθνικιστών, θα πρέπει:

Α) Να έλθετε σε επαφή είτε με τα γραφεία της κεντρικής διοικήσεως, είτε με άλλο περιφερειακό γραφείο της Χρυσής Αυγής, είτε με τους πυρήνες μας προκειμένου να συντονιστεί ο αγώνας μας.

Β) Βοηθήστε με τον προσωπικό σας αγώνα το εθνικιστικό κίνημα. Ενισχύστε οικονομικά είτε με όποιο άλλο τρόπο θέλετε την προσπάθειά μας και προπαντός…

Γ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ ΗΔΗ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Θα δώσουμε τον αγώνα μας και όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο! Γιατί αυτό που μετρά πάνω απ’ όλα είναι η πίστη στην Ιδέα, η συνέπεια και η Τιμή! Αυτά για εμάς τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και τις ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΕΣ μετρούν πολύ παραπάνω από μία θέση στο κοινοβούλιο.


Δημοσιεύθηκε στην xryshaygh: http://xryshaygh.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου